0 oy
448 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Arkanızdan konuşan ama yüzünüze gülen kayınvalideye davranışınız nasıl olur kızlar

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayna olurum kendisine... Net 
tarafından
Bu brbe tam bir supriz yumurta baksana bir türlü kendini göstermiyor ahahah cinsiyet gösterirse çok güzel bi an olur :)
tarafından
Evet ertesi günde çeşmeye gidiyorum aşkooo ilk defa çok heyecanlıyım doğum günü hediyem buymuş ama o gecede bişeyler planlıyor ki cinsiyet sürpriz falan dedi
tarafından
Sen romantik herifine ne ettin böyle romantik olmuş biraz ipucu ver bende yapamm yaaa
tarafından
Hiç bişey kanka kendisi de gezmeyi sevdiği için bişey yapmama gerek kalmadı baştan beri böyle :)
tarafından
Valla çok şanslısın bol bol keyfini çıkar bu anın :))
-Reklam-
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Suratımda b.ok görmüş bir ifade olur hep o karının yanında 
(145 puan) tarafından
Hdhdhhdjdd
0 oy
(2,658 puan) tarafından

Benim ki öyle biliyorum ama umrumda değil yine bildiğimi yapıyorum kendisi de gizliden gizliye çatlıyor hatta bazen yanımda bile yüz ifadesi mort oluyor:P:D

0 oy
(870 puan) tarafından
Ben soguk davranıyorum bnmkı de konusyr ama duydugumda soylyrm bana iftira atyrsn sen dıyr yuzsuz gıbı birde ama gercek yuzunu gordum eve gelse aksm burda kal gitme daha demm asla onceden dıyrdm  yada oglen gelse aynı sekil gel kal gitme demiyorum hosgeldin demiyorum ne dese aynı dakakıka ıcınde cvpnı alıyr sen karısma dıyrm Bn boyle yım tavrımla konusmm la uzaklastırım yanımda cok tutmam gıtıhım yerı bile soylemm durumda gorur arar yine soylemm napacksn nerde odlgumu Bn  sana soruyormuyumkı
(145 puan) tarafından
İyi yapıyorsun hak ediyorlar
(870 puan) tarafından
Hak etmeseydi asla yapmazdım yıllarca yaptm ne yaptın ki dedı dedm oyle mi bundan sonra gor o zmn dedm Bn gıttıgımde bana da hosgeldin demyr bende demyrm artk bu kadr mesafe ıyı gercektn mesala gecen yazın ınanırmsn 7 24 bızdelerdı 3 gorumce kayın baba kaynana sabh gelyr aksm yemegını hazırlyrm yıyp gıdyr onceden anlamyrdum gorumcemn kaynanama su lafını duydum ztn gelın aksm yemegı yapyr hazırlıyor daha bız nıye yapıyoruz yerız cayımızı ıcerız giderz daha ugrsmayız Bn bunu duydum daha aksma gitmeyin burda kalın lafı agzımdan cıkmadı suratımda beş Karıs o zmn esımj aradım yanlarındayken aksama sana ne yemegı yapayım esımde dedı annem gılde orda degıl mı beraber yapın dedm yok annen gıl eve giderler Bn bıze gore ayarlıcm dedm herksn duznı var artk :))
(145 puan) tarafından
Bazıları susuyor bu yapılanlara, tepkini koyman güzel olmuş :) bizde yeni evliyiz 1 Yıl kadardır görüşmüyoruz eşimin ailesi hata ettiler, benim anneme ayıp ettiler muhatap olmak istemiyorlarmış yüzlerini görse dönerlermiş bu derece laflar ettiler ve inan annemin kimseye zararı olmadı, annem bize hep saygı duydu eşimle bana, kaynana öyle değil, anneme dediklerinden dolayı görüşmüyoruz eşimde tepkili ama kadın bi gönül almıyor, sadece kapım açık diyor ne zaman isterseniz gelin, bana da samimi gelmiyor
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Heeee benimki oyleydi o kaadar fesat oluyorlarki allah bir yerde patlatiyor yaptiklarini ben tamamen iletisimi kestim kocamda gik diyemedi
0 oy
(26,466 puan) tarafından
Tek yüzlü olanı var mı ki hepsi aynı bence 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 2,183 göst.
1 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Ikiprensannesi (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.