0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Liseden 8 sene once mezun oldum bilgilerim hic taze degil ama universite okumak istiyorum açık öğretimden 1 tane cocugum var 3 yasinda sizce zorlanirmiyim benim gibi yillar sonra okuyan var mi 

11 Cevaplar

+1 oy
(4,313 puan) tarafından
Valla onu bilmiyorum ama kaynanam gecen hafta liseye başvurdu 53 yaşında.  Var sen düşün yapıp yapamayacağını :D tabiki yaparsın yeterki iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaparsın canım artık 3 yaşında solmuş geçen haberlerde bir teyze gördüm yaşlı başlı kadın 2. Üniversiteyi bitiriyor siyaset okuyor birde tek bir odada cam kenarında İnternet çekiyormuş orada kulaklıkları takıp ders dinliyordu okumak isteyince her şekilde yapılır 
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Çocuk gelişimi oku önü açık 
0 oy
tarafından
Açık öğretim kolay olur ya bende bu sene sınava giricem dışardan okuyacağım inşallah benim kızım var 3 yaşında o da 
0 oy
(13,416 puan) tarafından
Hamileyim ve ikinci üniversiteyi okuyorum. Seneye çocukla birlikte mezun olurum herhalde. Açık öğretim diyorsunuz onda zaten oturup siz çalışacaksınız. Sınavlara gidip geleceksiniz zaten. Okumanın yaşı ve zamanı yok. Kısmetin nereden açılacağı belli olmaz. 
(0 puan) tarafından
Siz örgün mü okudunuz
(13,416 puan) tarafından
evet canım
0 oy
(163 puan) tarafından
Merhabalar ben okuyorum açıktan çocuk gelişimi iki çocuğum var iki ve üç yaşında. Ders çalışmak zor oluyor ama bu zamanda hiç bir şey kolay değil
0 oy
tarafından
Neden okumayasin 55 60 yaşında tarlada bagda bahçede çalışan okuma yazma bile bilmeyen torun torba sahibi kadınlarımız o yaştan sonra okumaya karar verip üniversiteye bile hazirlaniyorlar senin neyin eksik onlardan 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Kac yasındasınız 
0 oy
(163 puan) tarafından
Yaparsın canım hatta yigenin kardeşin okuyan birileri varsa online sınavlardan zor olanlara onlar girsin kolaylıkla mezun olursun. Biz 47 yaşında annemi liseden mezun ettik şimdi acikogretimden üni okuyacak 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Yaparsin tabiki ben açıktan hala devam ediyorum ikinci uni benim bi okudum gidip bide açıktan simdi iki cocuk var diye devam edemiyorum 
0 oy
(86 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında bende 21 yaşındayım. Şuan iki üniversite beraber okuyorum. Hem örgün hem açıktan inanki hiç zorlanmıyorum. İki dönemimi de yüksek onurla bitirdim. Sadece azim lazım. Aklına koyman gerek. İsteyipte yapamayacağımız hicbirsey yok şu hayatta..
(0 puan) tarafından
Okula gidince çocuğu kime bırakıyorsunuz acaba

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 404 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,370,623 cevap

42,391 kullanıcı