0 oy
830 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (837 puan) tarafından

Ya ben ne yapacam acile gittik verdiğim hapı aldinmi dedi aldım dedim ictimde ama kanama gittikçe artıyor diye anlattım birşey olmaz dedi doktor gerçekten bile bile bebeğimi kaybetmeme neden olacaklar ne yapacam ben:'(

24 Cevaplar

+1 oy
(319 puan) tarafından
Yorumları okudum da başka hastane yoksa yarın sabah kadın doğum poliklinik açılır açılmaz gidip sıra matikten sıra al muayene olabilirsin gidemezsen sağlık ocağından kan ver beta düşüp düşmemiş mi diye 
(319 puan) tarafından
Gittiniz mi merak ettim
-Reklam-
0 oy
(89 puan) tarafından
Ķac haftalıksın
(837 puan) tarafından
5 haftalık daha yeni
0 oy
(1,822 puan) tarafından
İmkanın varsa bı başka hastaneye görün. Çok geçmiş olsun :/
(837 puan) tarafından
Eşim askerde olmasa gerçekten hiç durmam hastane hastane gezerim özel 500 TL den başlıyor asker olduğu için maddi durumumuz sıkışık şu sıralar:(
(1,822 puan) tarafından
İnşallah ciddi bişey değildir canım ya çok üzüldüm:( Rabbim safi isminin hürmetine şifa versin inşallah.
(837 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun:(
0 oy
(213 puan) tarafından
Bi doktora mı çıktın sadece. Ultrasonda baktımı
(837 puan) tarafından
Evet acilde 2 doktor vardı ultrasonla baktı kese düzgün ama tehlike var dedi başka bişey yapmadı
(213 puan) tarafından
Bende iki kez düşük yaptım 3 sene öncesinde. Bence bi doktora daha görün dedim. Kendine dikkât etmen gerek ağır iş yapma stres yapma ilaçları da düzenli kullan ama bi doktorla kalma canm
0 oy
(14,342 puan) tarafından
Başka doktora git 

Kanama varken nasıl bir şey olmaz derler 
(837 puan) tarafından
Bilmiyorum ya kafayı yicem ne yapcam daha küçük bir bebeğimde var oda durmuyor
(89 puan) tarafından
Kiz bende 24 haftalığım bendr suan oyleyım ama cok sukur fazla degıl benı oyle eve yolladılar
0 oy
tarafından
Özele falan mı gitsen acaba canım 
(837 puan) tarafından
Özel 500 TL den başlıyor eşim asker maddi yönden sıkışık durumdayım bir küçük bebeğim var bezine mamasina anca yetiştiriyorum:(
0 oy
(7,690 puan) tarafından
Başka hastaneye git bı istersen
(837 puan) tarafından
Buradaki tek kadın doğum bu hastane şehir hastanesi daha yapilmadi
(7,690 puan) tarafından
Ya doktor değişmez mi farkliydoktora denk gelirsin belki
(837 puan) tarafından
Randevu bulamıyorum 8 gün sonraya attı
0 oy
(50,858 puan) tarafından
baska doktora git acile gidiyosan baska hastanede acile git
(837 puan) tarafından
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Bana da öyle dediler parça düşünce gel dediler bide
(14,342 puan) tarafından
Düşük yapmanı mı beklemişler
(837 puan) tarafından
Gerçekten ağlıyorum çok çaresizim şuan
(1,410 puan) tarafından
Evet parça falan düşünce gelirsin dediler
(1,410 puan) tarafından
sağlikli olsa kanaman olmazdı
0 oy
(5,297 puan) tarafından
baska bir hastaneye git bence
(837 puan) tarafından
(5,297 puan) tarafından
ozel yokmu
(837 puan) tarafından
Özel 500 TL den başlıyor eşim asker maddi yönden sıkışık durumdayım bir küçük bebeğim var bezine mamasina anca yetiştiriyorum:(
(5,297 puan) tarafından
valla canim dusuk yapmayi bekliyeceksin o zaman
0 oy
tarafından
Başka hastaneye git 
0 oy
(129 puan) tarafından
Bbeta jch düşmüş mü bakmadılarmı
(837 puan) tarafından
Yok bakmadılar pek ilgilenmediler
0 oy
(8,427 puan) tarafından
Şuan seni anladım benim eşim askerdi  hamile olduğum sıralar hamileliğim boyunca korku içinde kaldım bende işallah bişey olmaz annen baban yok mu ara yardım etsinler
(837 puan) tarafından
Benim halimi ancak benim durumumdan geçenler anlar ahh ahh :((
(8,427 puan) tarafından
Aileni ara canım yardım etsinler
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Ptogestsn felan vermedımı 
(837 puan) tarafından
Verdi ama fayda etmedi
(7,639 puan) tarafından
Canım  fayda etmezmı  hamilelik  keseyı koruyor o ilaç kanaman devam ediyor mu  agrın var mı
(993 puan) tarafından
Daha 5 haftaliksiniz zaten ogreneli bir iki hafta anca olmuştur Protestan bir hafta kullanılp atılmayacak belki hamilelik sonuna kadar kullanacaksınız benim kanamam olmadı ama kanama alanım vardı dusuk riski 4 ay kullandım
(315 puan) tarafından
Benim kananam oldu 11.haftada bitti düşük riskim vardı. Progestan kullandım sabah akşam. Önce ağızdan aldım sonra doktorum vajinadan fitil gibi kullan dedi. Çok işe yaradı. Şuan 27 aylık oğlum şükürler olsun
(993 puan) tarafından
Bende kullandım şükür sonradan kanama alanı da yok oldu benimde oğlum sağ salim doğdu 3 aylık şuan
0 oy
(2,736 puan) tarafından
Kuşum korkma o ilaçtan başka çare yok adamlar ne yapsın. Ki benim de 1 hafta boyunca şarıl şarıl kanama oldu. O ilacı da kullanmadım. Yaşayacak olan yaşıyor. Vakti saati dolan da gidiyor.
(837 puan) tarafından
Peki bir sorun oldu mu ilk gebeligimde böyle oldu düşükle sonuçlandı
(2,736 puan) tarafından
Sen ilki düşük olunca haliyle korkuyorsun. Ama korkma sağlıksız bir gebelik varsa düşük gerçekleşir. Bu aslında doğal seçilim adı verdiğimiz doğanın kanunu. Böylece hep sağlıklı ırk gelir. O yüzden düşüğüne hiç üzülme. Bu bizim için hayırlı olandır. Üstüne eğer bu da düşükle sonuçlanırsa hemen vajinal sülük yaptır. Orada bu soruna neden olan şeyden o hayvanlar direkt kurtarıyor.
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Hiç korkup daha da telaşlanmayın. Benim bütün hamileliklerim öyledir. Hastanede çok da yattım. Progestan tek çözüm en sonki hamileliğimde hastanede değil evde kontrol altındaydım proluton iğne de ek olarak vuruluyordum her kanamada. İsterseniz onu da doktora sorun benim doktorum prof du . Dünyada ekmeği olan inanın geliyor. Benden parça bile geliyordu afedersiniz. Eğer kese bozulmadıyda korkma. Benim kesenin etrafı kanama doluydu kese sağlamdı. Sadece dinlenmeni iyi yap. Şiddetli kanama kesenin etrafında da olsa birden keseyi getirebilirmiş. Küçük bebeğin de var ama yardım almayı dene birinden. Allah güç kuvvet versin inşAllah
0 oy
(237 puan) tarafından
Prolutan iğne yaptır canım progestan verdi mi
0 oy
(577 puan) tarafından
Düşük olacak gebeliğe istediğin hastaneye git yine olur beklemekten dinlenmekten başka çaresi yok maalesef 
0 oy
(7,494 puan) tarafından
Progesteron vermiştir düzenli kullan yavaş yavaş kanaman azalacaktır. Nasibinde varsa bebeğin dünyaya gelir zaten canım telaş yapma. Doktorunda yapacağı bişey yok ki. 
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Bu haftalarda yapabilecek başka bir şey yok sanırım komsumda pıhtı geldi ardından bir sürü kanama o da 6 haftalık bebeğin kalbi atıyor verilen ilaçları kullan dediler gönderdiler 

İlgili sorular

404,664 soru

12,122,244 cevap

36,476 kullanıcı

...