0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben lazer kesim telefon kılıfı sipariş verdim eşim için Babalar Günü'nde vereceğim kılıfın üzerine ekstra 8 sayısı yazılmış telefon alt kısmında ve bu kişiye özel olduğu için iptal de edemem 8 sayısının lazer kesimden nasıl silebilirim acaba Bir bilgisi olan var mı Telefoncular Matbaacılar falan yapıyor mu Ay Bana lütfen yardım edin O kadar da para verdim

4 Cevaplar

0 oy
(13,420 puan) tarafından
E onlarin hatasiysa iade almalari lazim
tarafından
Bir görsel attım görselin altında 8 sayısı var aslında ama bu benim isteğim dışında bir şeydi isteklerimi bir bir yazdım ama onlar fotoğrafa bakarak baskı yapmış bilemiyorum yani kendimi suçluyorum şu an ama onlar açık açık belirtmiştim neler yazmaları gerektiğini metin olarak örnek bir fotoğraf göndermiştim fotoğrafın aynısını yapmışlar
-Reklam-
0 oy
(2,166 puan) tarafından
nerden aldın resim atsna
0 oy
tarafından
8 sayısını onlar yazdıysa onların hatası nasıl geri iade edemezsin açık açık belirtebilirsin bu şekilde yapmışsınız diye
tarafından
Bir görsel attım görselin altında 8 sayısı var aslında ama bu benim isteğim dışında bir şeydi isteklerimi bir bir yazdım ama onlar fotoğrafa bakarak baskı yapmış bilemiyorum yani kendimi suçluyorum şu an ama onlar açık açık belirtmiştim neler yazmaları gerektiğini metin olarak örnek bir fotoğraf göndermiştim fotoğrafın aynısını yapmışlar
tarafından
Hm bilemedim şimdi cnm ya keşke 8 sayısını silseydin öyle atsaydin foto
0 oy
(1,683 puan) tarafından
8 değil sonsuzluk işareti olabilir mi acaba ben de kap yaptırmıştım sonsuzluk işareti vardı altında 
tarafından

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 455 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
4 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,474 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 305 göst.
27 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,299 soru

23,774,469 cevap

316,080 kullanıcı

...