0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından

Öncelikle selamünaleyküm kızlar

Binkac gündür temizlik yapıyorum kendi evimi bitirm3den gorumcemle kayinpederimin evini temizlemeye gittik ağır bisey kaldirmadim ama genital bölgem de  ağrı var özellikle oturup kalkarken eğilirken falan benzetme yapcak olursak sanki büyük bir sivilce çıkmış ağrır ya öyle Bi ağrı ama sivilce falan yok..
İlk hamilelegim de böyle Bi ağrı hiç başıma gelmedi zaten riskli gebeliğim olduğu içinde 37 haftalık da sezeryanla alındı o yüzden ağrı nasıl olur açılma olunca ağrı olurmu bilmiyorum doktoruma yazacaktım sizlere sormak istedim Bi 
Şimdiden teşekkürler:angel:

3 Cevaplar

0 oy
(1,738 puan) tarafından
Kıl dönmesi kıl kökü iltihabı geldi benim aklıma o çok acıtıyor. Şişiyor birazda icerden
(220 puan) tarafından
Yani karnımdan dolayı pek göremiyorum ama el yordamıyla baktığım da bisey denk gelmedi bide temizliğe başladığım gün ağrı ortaya çıkınca 5 gündür falan geçer diyerek bekledim ama geçmedi de
(1,738 puan) tarafından
Söyleki bu dediğim kıl dönmesinde ele bişey gelmiyor deri altı şişiyor sivilce gbi olmuyor yani tamamen tahmin yürüttüm temizlik günü terlediysen eğer bu mümkün
(1,738 puan) tarafından
Ben yaşadım 1 iki kez üzerindeki deri soyulsun balttaki sivilci kıl kökü ortaya çıksın diye krem veriyorlardi. Tabi ben hamile değildim kilodan terden sürtünmeden olusuyordu
(220 puan) tarafından
Pazartesi ayrintili ulturasonum var normalde agdaya gitmiyodum ama şimdi karnımdan çok zorlandığım için agdaya gitmeye karar verdim yarın falan öyle bisey varsa onlar anlar heralde bende doktoru bilgilendiririm ona göre Bi yol izlerim ozaman çok teşekkür ederim canim
(1,738 puan) tarafından
Rica ederim canim. Agdaya gitmiyorsan muhtemel sorun budur ama doktor daha iyi bilir tabiki. Merak etme hamileyken de gitsen agdacilar becerikli değişik şekillerde temizlemeyi yapiyorlar.
-Reklam-
0 oy
(140 puan) tarafından
A.s canım hamilesin dikkat et çok iş yapma ben olsam kimsenin evine temizlik yapmaya gitmezdim. Biraz değerini bil iki canlısın sen sana da çocuğa da yazik
(220 puan) tarafından
Canım ramazan da da gorumcem tek gidip yapmışlardı bende gitmedim bu sefer yanliz bırakmak istemedim açıkçası arkamdan lafımı etmesinler diye :)
Ama bu sefer de annem demeye başladı benim eve de aynı temizliği isterim diye
Kayinpederim le kaynanam ayrı kaynanam da eşime diyormuş dün akşam benim evde temizlenecek
Lafımı etmesinler diye gittim olay büyüdü gitti:)))
(140 puan) tarafından
Ohoo onun bunun dediğine bakarsan senn daha çok cekecen valla
0 oy
(1,679 puan) tarafından
ne işin var temizlikte otur evinde .. riskli olursa buda dikkat et kendine görün bı çok agriuosa
(220 puan) tarafından
Pazartesi ayrıntıli ulturasonum var zaten baktım 2 gün de daha da kötü olcam gibi doktorumu Arıcam
(1,679 puan) tarafından
aynen ihmal etme. inşallah bı sorun çıkmaz ... çok geçmiş olsun
(220 puan) tarafından
Çok sağol canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 83 göst.
0 oy
12 cevap 135 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azize turkmen (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 282 göst.