0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,713 puan) tarafından
8 gün önce doğum yaptım dikişlerim çok acıyor. Akıntı, koku vs yok. Bu ağrı normal mi geçmesi gerekmez miydi şimdiye

8 Cevaplar

0 oy
(1,220 puan) tarafından
Arada ağrı oluyor canım ya kendini toparlaması uzun sürüyor ameliyat oluyorsun illaki hemen toparlayamazsin 40 gün geçsin hem kontrole de gidersin baktirirsin gün geçtikçe daha da iyi olur :)
(1,713 puan) tarafından
Normal yani acı olması öyle mi? İlk doğumumda böyle acı olduğunu hatırlamıyorum bu sefer biraz zorlandım
(1,220 puan) tarafından
İlkinde bende rahattım canım ya sezeryandi şuan bende hamileyim bakalım benim nasıl olacak 2 defa ameliyat olmuş oluyorsun illaki zaman alır akıntı vs yoksa kasinmasi vs normal olur sadece ağır kaldırma ama kendini yatmaya alıştırma ağrıyor diyip hareket et sürekli daha güzel toplanirsin inşallah Allah'ım kuzuna sağlık sıhhat versin sende inşallah tez vakitte iyileşirsin❤️
-Reklam-
0 oy
(1,402 puan) tarafından
normal dogurdugum halde dikislerim vardi benmd3 her oturdgm zamn acirdi zamanla gecti acisi sizisi gwcmis olsun 
(1,713 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah çabucak geçer bu dönem ❤️
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Tam 1 ay önce sezeryan doğum yaptım ağrılar ve yanmalar 15 gün sonra felan azalıyor daha çok yeni benim 1 hafta oluyo kendimi artık çok iyi hissediyorum az kalmış canım sık dişini 
0 oy
(4,207 puan) tarafından
Daha çok yeni ve orası hep hassas olur artık ayrıca da yıllarca uyuşuk kalacak akıntı koku açılma yoksa korkma ağır işler sakın yapma 
(486 puan) tarafından
Evet ya o bende de oluyor uyuşukluk bazen geçiyor gibi sonra tekrar oluyor annemde sezaryanla doğurmuş beni o da der kaç yıl olmuş uyuşuk diye
(4,207 puan) tarafından
Aynen canım benim annem de öyle der hep
0 oy
tarafından
Ben 2 aylık olana kadar çektim onu içten içten yanardı 
0 oy
tarafından
Eğilip doprulurken karın kasınızı kullanmayın. Bi şeylerden tutunup ağırlığı ona verin 
0 oy
(486 puan) tarafından
Benim 5 aya kadar ağrım vardı sızlıyordu sürekli sizin ki  daha bir hafta anca olmuş normaldir bence içinize sinmiyorsa doktora danışın 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ara ara o sızlamalar gelecek 21ay oldu arada hala sızlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
7 cevap 289 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 367 göst.
17 Nisan 2019 Diğer kategorisinde SEVGİ06✍ (1,887 puan) tarafından soruldu