İnan ki keşke üzülmemek elde olsa :( insan başka anne babanın evladını böyle yakmaz ya , sanki kan davası karşılığında bizleri almışlar da bu kadar eziyet yapiolar , bana yaptirmadigini bırakmadı , dovduruyor olmuyor , iftira atıyor olmuyor , inan ki hiç bir komşum korkudan bana selam bile vermiyor ,
Bu insanlık değil nerde adalet böyle insanlık mi olur , 23 yaşındayım ve inan saçlarım beyazlamış, ben eşimle evli olduğum günden beri bana tek birşey almamış doğru düzgün iki tane üst bir pantolon bir ayakkabı 3 çift çorap almış desem belki inanmaZsin , 3 aydır evime ne domates ne salata gelmiş bazen canım çekiyor kokusu burnuma kadar geliyor ama ne yapayım insanın hayatında ki eş böyle kötü olunca şansta olmuyor bahtTa olmuyor , canımız çok yanıyor çünkü çok kötü insanlara denk geldik ,
Benim migrenim var , migren aşırı tuttunca bazen krize bile sokuyor bende ki migren tuttumu bazen bayılıyorum bir ara eşimin arkadaşı eşi geldi o zaman migrenim çok kötüydü ağlaya ağlaya hizmet ettim ve düşüp bayilmistm ve eşimin arkadaşının eşi dedi sen bayilinca mutfakta senin eşin demiş gelin kapıyı kapatalım uyanır sonra dedi benim eşim senin eşinin yüzüne resmen tükurmus seni kucağına alıp kaldırıp cekyata bırakmış bana Allah sana sabırlar versin hep sana dua ediyorum dedi , bizim gunahimiz neydi acaba :( yüreğim yangın yeri