0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (8,513 puan) tarafından
Kaynananın yardım parasını nı abisi aldı diye söyledim ya şimdi son maşınıda almış annesinden ama eksikmiş naptı bılmıyom eşimin annesi abisi bize mesaj yazdı eksik var parada diye alıncekler vardı alamadım Dedi aslında kibarcası siz verin 400 tl alıncekler var diyo kafayı yiyecem buzdolabım bozuldu para lazım taksıdini ödemek için insanlar. Niye böyle ya 

3 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Niye kaynın çalışmıyor mu ya da zorda bi durumumu var 
(8,513 puan) tarafından
Calışıyo canım calışmazmı mobilyacı kendisi kafayı yemek üzereyım
-Reklam-
0 oy
(51,025 puan) tarafından
yok bizdede deyin
(51,025 puan) tarafından
esin farkinda mi peki
(8,513 puan) tarafından
Onda sıkıntı yok canım ama böyle hep bizi rahatsız etmeleri sinir ediyor annesinin butün yardım paralarını aldı abisi bide son maşıda almış onunla annesine babasına bişey alacakmış diğer aldığı yardım paralarını noldu aldı onunla yap al alıncekleri bence paranın üstüne kondu
(51,025 puan) tarafından
onlar sizden istemeden siz masus isteyin bu ay sonu zor gelecek sizden borc alabiliriz haberiniz olsun deyin susarlar ☺️
(8,513 puan) tarafından
Tm canım çok sağol artık nediyem işallah yoluna girer herşey buzdolabı da sinir ediyor yatırcektim 6 bine olur dediler iyce sinir oldum
(51,025 puan) tarafından
size bisey olmasin canim esyaya da olmasin gerci bu devirde ☺️
0 oy
(247 puan) tarafından
Insanlar bole ve anlamak cok zor herkez birilerini yeme pesinde esin vermesin eger neyin ne oldugunu bilen biriyse vermez benm de kynim nerdeyse her ay borc ister biz geri istedikmi su zamn bu zmn der sonra bizim aramiz bozuluyor kimin umrunda kimsenin ben acik ve net diyorum hastalik disi verdigin prayi gununde odemez uzattikca uzatirsa haram olsun burnundan fitil fitil gelsin kimse kim bendn iyi giyonir yer icer gezer icer sicarsa kimse k.bakmasin haramla zehir olsun 
(8,513 puan) tarafından
Kücük cocuğu var edemiyom pek duan ama sinir oluyom kendimi tutuyom
(247 puan) tarafından
Bnmkinin de var 2 tane canim herkezin yolu evi ayri demi herkezin artik bi duzeni geliri gideri ne bilim borcu harci var yorganina gore ayagini uzatacaksin benden nerdeyse her ay para al ye ic gez giy geri isteyince yok bu hafta ay sonu 10 15 vs at ben zamninda borcum varsa odeyemiyorsam yada cocugum bisy istiyor alamiyorsam yada karisi kadar marka giymiyorsam vs vs bnm paramla olan bisy icinde derim 15 bin aliyorsa 15binlik davransinlar 1 olur 2 olur 3olur surekli olmZ olamaz buna kimsnn gonlu olmaz hastalik olur amanna kardesi verir cok cok borcu olur verir ama geri odeme gunu belli olur amanna zaten esimin annesi babasina hic sozum.yok ailesi bakmak zorunda yardim etmek zorunda ama sole herseyi ben yap yap kaynim elini cebe atmasin hakmi adaletmi yok ole 2 tand oglan cocugu varsa ikiside ayni olmali mesela bayramda bin liraya yakin seker sebze ne bilim o bu aldjk kaynama  baklava borek yaptim onlar elleri bos gonulleri hos geldiler yediler ictiler oh kaynnam gilde de var ikiside gelecek olur bmm esimi arar herseyde paramiz olmadigi zmn derim ki abini arada borc versin onla bari alalim aramaz baskasindan isteriz borc ama o 1ay istemezse 2 ay mutlaka 2 bin borcu var odesin kurban alacam diyorum esime soledim dedi daha ses yok gecen aramis yok sikistim yok para bitti vs bnde esime yavasca dedim bi ver borcunu odemedn ben arayip isticem artik yeter bende de yok abi kurban kesemicez belki vs dedi ama yussuz ben borcunu vereyim demedi ne dicen bole adama sabredemiyorum artik 7senlik evliyiz 4 5sendir bole yetr gece gece dolmusum
(8,513 puan) tarafından
Canın milet hasta eder insanı ben sinirlenmicem karışmıyem ama böylede azıtılar ya iyce

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 412 göst.
24 Ocak 2024 Aile kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 688 göst.
21 Ocak 2024 Aile kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
3 Ocak 2024 Aile kategorisinde Hakakamukoko (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 549 göst.