0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından

Eşim masa başı iş yapıyor elinde sürekli telefon eve gelir maç izler film izler çocuk baba baba diye ölür ama umrunda olmaz sabah 8.30 da kalkıyorum ev işi yemek ütü çocuk vs hiç durmuyorum öğle uykusu bile yok akşam da disardayiz bugün acil alışveriş yapmamiz lazımdi  dedim alışverişe gidelim evden çıkmamam dedi kartı aldım bime gittim o poşetleri tek başıma ben taşıdım yemek yaptım beyefendi masaj yap dedi bende çok yoruldum yeter artık bak şu çocuğa dedim ***** dedi bana :'( az uyuyum dedim akşama kadar yatıyorsun dedi şimdi kendi evde basım cok donuyo o halde bile çocuğu tek başıma getirdim parka ayakta duracak halim yok ve ben artık bu duruma dayanamıyorum 

8 Cevaplar

+5 oy
(1,021 puan) tarafından
Sende bir gün akşama kadar yat dediği gibi 

Ne yemek ne ütü ne çamaşır ne ortalık akşama kadar çocuk izin verdikçe yat 

Akşam ne bu evin hali deyince akşama kadar yatıyorsun diyorsun yatınca ev ne halde gör istedim akşama kadar bir sürü iş yapıyorum ben bundan sonra kendim ön planda olacağım de 
(247 puan) tarafından
Bu ise yariyor gercekten Ben yapmistim askim nolur evi topla bi daha sana bisi demiycem demisti :D
(1,021 puan) tarafından
Hatta Bi kaç gün tekrarlanır kendi bile toplamaya başlıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kesinlikle yazdıklarında haklısın benim eşimde masa başı çalışıyor muhasebeci bazen yapmadığı zamanlar oluyor üstüne gitmiyorum ama çoğu zaman yapması konusunda konuşurum sonuçta bizde çalışmış kadar yoruluyoruz çocuklarla allahtan eşim yapıyor sofra kurar işten gelince çocuklarla ilgilenir ders yaptırır hafta sonu dinlenmek yerine bana süpürge açar banyo yıkar sağolsun bu konuda eşinin davranışı hiç hoş değil 
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Canım benim eşim de öyle Maalesef ki senin eşin masa başı iş yapıyor Benimki de inşaatta çalışıyor onu Biraz anlıyorum çok yoruluyor Hani o yüzden bu kadar çok üstüne gitmiyorum Hatta benim de böyle bir postum vardı hani ona da onun yaptığı iş gerçekten de hani ağır Benimki de ağır Mesela dün geldi dedim çocuğa bakar mısın gitti baktı mesela Hatta onunla Ben de kalktım beraber niye gidiyoruz git bak o zaman dedi yok dedim ben odaya uyumaya gidiyorum dedim Bir saat uyudum bir baktım almış çocuğu gelmiş yanımda yatıyorlar yani arada baktığımda bakıyor bakmadığında bakmıyor Mesela bende de deterjanlarla çocukla bebek arabası ile 3 kat merdivenle çıkmak zor olur diye Asansör yok apartmanımızda dedim bunlar burada kalsın eşinle gelir alırım üstünden 3 gün geçti gittim kendimi aldım Bugün kendimi taşıdım çıkarttım en de bir de şöyle bir şey var minnet etmeyi sevmem kendim yapacağım İlla her şeyi Ama bunları yaparken kendimi yıpratıyorum kendi sağlığımdan alıyorum Bir de ben Yüksek tansiyon hastasıyım Tansiyonum bir anda 19'lara çıkıyor yani ne diyeyim galiba erkeklerin Bir çoğunun Sıkıntısı da bu
0 oy
(236 puan) tarafından
Benimki çalışmıyo bile bütün gün evde elinde tlfon hiçbir işe asla el atmaz bide bağırır durur herşeye tembelliğinden işe bile gitmiyo beterin beteri var yani 
0 oy
(4,451 puan) tarafından
Bacim gitmiyorsa alisverise sende gitme, dolap bosalinca seve seve gidiyor. Inan 40im cikti yeni 1 hafta evi tam dandini yaptim daginik ve pisti ev acikcasi. En sonunda bu ev ne zaman temizlencek kadin cagiralim nyse parasi dedi. Biraz sende suc. Bende senin gibi herseyi ben yaparim kafasindaydim sonra senin gorevin oluyor. Simdi yapmiyorum, temiz camasir mi istiyor diyorum ben bu kadar yetisiyorum sen yapabiliyosan yap yoksa annene gotur. O da mecbur bazi seylerde yapmasi gerekeni yapiyor(yardim demiyorum cunku yaptiklari yardim degil yapmasi gerekenler) 
0 oy
tarafından
Canım Allah sağlık versin çoğu anne böyle bende böyleyim 9 aylık hamileydim 2 yaşında bebemle pazara inerdim  marketi görürdüm doğurdum şimdi 2 tane oldular hastane market pazar hepsi bende bide 3 yaşında olanı okula götür getir yapıyorum şikayet etmiyorum sağlığım yerinde olsun kimseye gerek yok ev işini çok umursama çocuklarını gezdir yedir içir evi bi topla supur yeter
0 oy
(603 puan) tarafından
Allah eşine merhamet versin inşallah valla yapma ölüyorum çok hastayım fln de ben bir gün gerçekten çok hastalandım yataktan kalkamayacak kadar kötüydüm mecbur çocuğa da baktı ilk defa yemek yedirdi vs ev işi yaptı mecbur yapacak. Senin canına yazık değil mi 
0 oy
tarafından

daha insanciliyla 2 cocukla bas ediyorum canim :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 470 göst.
17 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,323 göst.
0 oy
16 cevap 613 göst.
0 oy