0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ya 1 haftadir küsüz insan hiç mi gelir özür dilemez ya hel ben gidiyorum hep hep olmaz ki böyle hatalı hatasız ben gider özür dilerim barışırz sorunu hallederim. Ama o asla çözmek istemez konuşmak istemez. Ben çok yoruldum birazda o adım atsn ya 1 hafta nedir Allah için. 

Bazılarınız alıştırdın adamı dicek o yüzden gelmiyor senden bekliyor dicek ama kizlar uzatmamak için evlilign kötü bi yere gitmemesi için yaptm hep. Ama birazda insan kendine bakar ya evlilikte gurur olmamali yemin ederim hatirlamam ne zaman özür dilediğini bu kadar zor olmamalı. Üzülünce ağlayınca bsye ihtiyacım olunca asla yanımda olmaz aslaaaa ve umurunda olmam. Neden ya neden:'( ben ne yaptm ne günahım vardi da böyle bi hayat yaşıyorum. Gerçekten üzüntüden kalbim ağrıyor. Oglum olmasa 1dk durmam ama oğlum var artk dayanamıyorum beni böyle gormezden gelmesine :'(

3 Cevaplar

0 oy
(3,463 puan) tarafından
Barışınca nasıl davranıyor ? Mesela bazı insanlar vardır özellikle erkekler, ilk adım atmayı beceremezler. Oda adım atamıyor olabilir mi? 
tarafından
Ne olursa olsun ama hep ben olmaz ki barışınca idare eder işte
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Üzülme dicem de insanın elinde olmuyor 5 yıl oldu evlendiğimiz daha bir kez hatasını kabul etmedi güzel tek sözü yok(afedersin yatak harici) eleştirirken de sözleri ile döver anlıyorum insanlar nasıl cinnet geçirip katil oluyor böyle başka kusuru yok deyip sineye çekmeye çalışır her tartışmada gider ben konuşurum eğer ben 1 küs durursam sanki ben hatalıymışım büyük kabahat işlemişim gibi o 500 küs durur ben konuşmadan asla tek kelime konuşmaz daha 1 kez başıma dokunduğunu gönlümü almaya çalıştığını bilmem baktığında işi gücü parası yerine namazında evine bağlı aranan koca ama bana kadın gibi pardon insan gibi davranmıyor ki paylaşım çocuklar harici 0nasıl geçecek bu hayat 2 küçük kızım ve işim var şükür ki kızlarım büyüsün rabbim ahlaklarını güzel eylesin sonumuzu da hayır dua dan başka yapacak bişey yok galiba
tarafından
Anlattığın her şey harfi harfine ben de yaşıyorum bir bana duygusuz Merhametsiz bir defa saçını okşadığını bilmem gönlümü aldığını bilmem gerçekten çok güzel bir babadır ama oğluma çok iyi ilgilenir ama ben sanki bir yabancıyım işim gibi hatalı olduğunda ya da yanlış bir şey söylediğinde nasıl anlıyorsan anla deyip kesip atıyor konuşmuyor Ben konuşmasam asla tek laf etmez
(129 puan) tarafından
Aynen arkadaşım durum bizde de aynı ben konuşmadıkça asla konuşmaz evde yalnız sayılırım varlığı yokluğu belli değil güzel söz yok ama azıcık ters bişey olsa sanki düşmanıymışım gibi kem sözler sıralar seviyor mu sevmiyor mu asla anlamıyorsun anasına kalsa içinden seviyormuş tüküreyim içindeki sevgiye :))
tarafından
Evet iyiken seviyormuş gibi yapıyor ama.ktouyken düşmanımmis gibi davranıyor. Ben bana kötüykende beni sevip değer versn isterm hersey dozunda olsun
Ama.o kadar acımasız ki anlatamam
(129 puan) tarafından
Aynı durum narsist olduğunu düşünüyorum bende sevgi göstermeyi bilmiyorlar ya da işlerine gelmiyor sanırım
0 oy
(711 puan) tarafından
Eğer eşinizin size olan sevgisinden eminseniz onu böyle kabul edin. Kendinizle konuşun '' benim eşim böyle bir insan lütfen ondan bu konuda beklentiye girme ''

Eşinizi böyle kabul ettikten sonra da sürekli küsün ve eşim böyle diye siz barışın demiyorum tabi ki. 

Benim de arada uyguladığım bir şeydir bu. Eşimin böyle olduğunu kabul ediyorum ve bir tartışma hissettiğim zaman saniyeler içinde beynimde olacaklar film şeridi gibi geçiyor. Şimdi Konuşacağız, anlaşamayacağız bana bağıracak ben ona bağıracağım o Bi yere ben Bi yere gideceğim artık kim gelirse... İşte bu senaryoyu anlayınca hemen geri vites yapın. 

Ya yaptığı ve sizin tavır yapacağınız şeyi görmezden gelin yada onun kızacağı şeyi söylememeye çalışın. Bunu kendiniz için yapın.Tabi ki kişilik haklarımızın gasp edilmesine de müsaade etmeyin. Ama gündelik, ailenizi derinden sarsmayacak konularda bunu alışkanlık edinin. 

Benim sinirden mideme ağrılar girmeye başlamıştı. Ruhsal olduğu gibi fiziksel olarakta zarar görüyoruz. 

Bu tavrı destur edindikten sonra bir de bakmışsınız kuş gibisiniz. Ve kavgalar yarıya inmiş. 
tarafından
Çok haklısınız doğru Ama çoğu zaman öyle yapamıyorum Elimde değil 2 yıldır evliyiz resmen 2 yıldır hep o haklıymış gibi davran ıyor bir gün bile gönlümü aldığını bilmem öylelikle İçimdeki her şey soğuyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 281 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 566 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Figenbzts (219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 53 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.