Başladı sonunda haftasonlari renklendi biraz :)
Iyice mallasti bence hic sarmio ya
Ben hiç sevmiom Arzu ya onun için yürüyüşe cikicam şimdi
Bütün günler battı artık :)
İyi oldu izleyeceğim bişey oldu
Evet ya aylarfir baslamasini bekliyorum valla:)zaten uyku yok :D
ŞUan izliyorum yunancam gelişecek inşallah :DDDDD
hic sevmem ben ya izlemiyorm cok guzel hareketler bunlar başlıycak onu bekkiyorm sabırsızlıkla
Bn izliyorum canim
Hiç sevmem o ne ya ünlüler gönüllüler :D :D
Öf strese giriyorum ya bende izlemicem bu sezon stresli öbür türlü kim kaybetse farketmez Türk Türke kaybediyordu şimdi heyecan oluyor izlemicem valla
Türkiye Yunanistan olunca ister istemez taraf tutuyorsun eşim izlerken türkler kazansın diye can attı bizim evdeki sesleri duysan statda zannedersin kendini onlarla birlikte yarıştı resmen :)
Off qaynanam televiziyanı zəbt edəcək desənə:) Səmanın ikizi gəlmiş dedi axşam.
Zerre kadar sevmiyorum o programı. Çıplak çıplak insanlar kadını erkeği aynı ortamda yatıyo kalkıyo. Senelerdir sıktı bide artık.
Örf ve adetlerimizi yerle bir eden programlar. Edep ve hayadan eser olmayan,gençlerimizi hayasini yerle bir eden programlar. Bu tür programlarin bilinçli bir şekilde yapıldığını düşünüyorum.
Kahramanmaraşta sütçü imam, Gaziantep'de Şehid Kamil, Anadoluda Nenehatunlar, pecelerine el uzatan kafirlere karşı durup da, Can verdiler ama örtülerine el uzatmadılar. Namuslarini ayaklar altina aldirmadilar. Ama şimdilerde onlarin torunlarının, edebi hayasi ayaklar altinda malesef :(
Türk Milletinin, Uğruna savaşıp Can verdiği "Değerleri" bugün ayaklar altinda olmasinin en büyük sebeplerinin bu tür programlar olduğunu düşünüyorum. Baba-oğul Anne-kız hep beraber oturupda milletin neredeyse çırılçıplak giyindigi bir programi, hiç yüzü kizarmadan izleye biliyorsa şayet, Türk milleti bitmiştir demekki!.....
Eva evo pia mı ne 1 2 3 diyolar sörvayvırrr :DDDD
Tadi kacti onun ya ben merak edipte hic acmadim bile :)
Yıllardır izlememmm
Bu sene huc ilgimi cekmiyir nedenseee.....
1,492,054 soru
24,380,155 cevap
348,675 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın