0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar dün akşamdan huysuzdu biraz uyuttum gece falan ateşi yoktu sabah kalktım ateslenmis calpol verdim şimdi düştü ateşi kaç saate bir vermeliyim bide alt dışını çıkardı şimdide üst dismi çıkaracak acaba kabarmış baya ondan mı ateşlendi acaba

5 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
4 saatte bir verebilirsiniz diyorlar ama ben ne olur ne olmaz 6 saatte bir veriyorum. 

Evet dişten ateslenmistir, endişe etmeyin yakın zamanda ben de yaşadım aynılarını. Calpol verdikten sonra bebeğinizin vücudunu soğuk bir bezle silin. ALLAH'IN izniyle çok kısa sürede rahatlar.

Ayrıca damaklari için diş jeli de kullanabilirsiniz. Damarlarındaki ağrıyı hafifletir 
tarafından
Dis jeli var evet ne bilim herkes diyor ki dişleri çürütür sürme diyorlar
(417 puan) tarafından
Hiç duymamıştım ama ben kullandım, yine de kullanırım. Faydasını gördüm çünkü
İnşallah kolaylıkla atlatırsınız
-Reklam-
0 oy
(4,378 puan) tarafından
Öncelikle diş jelinin diş çürüttüğünü hiç duymadım olmayan dişin neyini çürütecek canım damarlarındaki acıyı alsın diye o jeller biz tetagil kullandık ne derece fayda etti bilmiyorum calpol 4 saatte Bi oluyor başlarda sonra 2.5 3 saate kadar düşürüyor doktorlar eğer 6 saat yeterli geliyosa 6 saat bekle yok baktın yine ateşlendi 4 saatte ver 
0 oy
(84 puan) tarafından
6 saatte bir ver canım evde fitilin varsa paranox o daha etkili oluyor dışı içinde eline yeşil soğan ver veya sen sür ağzına bebeğin uyuşturuyo ağrıyı sızıyi bilmiyor dış çıkartırken 
0 oy
tarafından
4 saatte bir verebilirsiniz 
0 oy
tarafından
6 aylıktan küçükse 8 saate bir 6 aydan büyükse ateşin yüksekliğine ve ateşlenme sıklığını göre 4 saate bir verebilirsin. Ama diş ateşiyse 4 saat gereksiz olur. İnce giydir canım duş aldır. Sık sık verme calpolü çünkü karaciğer enzimlerini çok yükseltiyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 146 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 182 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.

409,168 soru

12,297,667 cevap

38,375 kullanıcı

Kategoriler

...