0 oy
154 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (298 puan) tarafından
Bir hafta önce mor lahana turşusu yaptım Dün açtım yoğun sirke tadı olmuş oysaki yemek tariflerinden baktım oradaki tariflerinr göre yaptım neden böyle oldu Ne yapmam lazım yenilmesi için :(

6 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından
Aynı durum bende de oldu canım 
(298 puan) tarafından
Ne yaptın peki canım
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Bı 10 gün önce yaptım nefis yemek tariflerinden bende yumuşama olmadı. 
(298 puan) tarafından
Kiwami ii Ama Yoğun Sirke Tadı olmuş bende Nefis yemek tariflerinden yaptim
(1,081 puan) tarafından
Ben elma sirkesi koydum bir su bardağı.
(298 puan) tarafından
1 su bardağı su 1 su bardağı sirke ama sirke tadı yoğun oldu Niye oldu anlamadım
(1,081 puan) tarafından
Bazen el ile alakalı olabiliyor. Bazilarin eli tutmuyor canım.
0 oy
(2,939 puan) tarafından
 Bende ordan yaptım. Ama ben baya ovdum. Yumuşacık olmasa da güzel oldu. Birde sirke ölçüsünü daha az koydum ben
(298 puan) tarafından
Yumasikligi Kiwami ii Oldu Ama Yoğun Sirke Tadı Oldu
0 oy
(143 puan) tarafından

Bende yaptim 1 su bardagi cok fazla geldi bana zaten sirkem bitmisti yarım cay bardagi koydum mis gibi olmuş yiyiyoruz:) 



Bir su yıkayıp azicik tuzla tekrar kapatın :)

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Sirkenin markasi fark eder kimisi yogun olur
0 oy
(189 puan) tarafından
Sirkeyi az koysaydin keşke ben anama veriyom o yapıyor çok lezetli oluyor ye ye doymuyoruz 
(298 puan) tarafından
Walla Canım İlk Defa Yaptım Nefis Yemek Tariflerinden Baktım Yaptım Orda 1 Su Bardağı Koydu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 131 göst.
17 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 424 göst.

411,384 soru

12,383,369 cevap

43,368 kullanıcı

Kategoriler

...