Tutturmuşlar aman anne sütüüüü!!! ilk 6 ay sakın mama verme!!! Su bile yasakkkkk! Yok canım alla alla birazcık hasta oldu mu vermediğinz şey yok şuncacık bebeğe ilaçlar kimyasallar verince ses yok ama anne sütü olmadı mı çocuk eksik su verince çocuk kötü bırakın bunları artık sıkıldım . Sütü olan var olmayan var hoş.
Bende bu dusnceyi savunanlardanim noluyo simdi? Sutu olmayana gelmeyene uret tovbe haşa yarat demioruz verebildiginiz kdar anne sutuyle besleyin baska hic bisi karismasin ki anne sutundeki o essiz vitaminlerden dogru yararlanabilsin diyoruz...
Çok takilma canım oluyorsa olur olmazsa olmaz
Canım ilk 6 ay anne sütu sadece evet ama olmyana ne yapicak aç biraksin o zaman dimi haklsiin. Fakat bu uyarılar su yüzden de yapılıyor ben saglikciyim mesela çalıştım da bundan once hastahane de ilk 6 ay anne sutu uyarısı gogusum sarkıyor diye emzirmeyenler keyifinden mama verenler gördük ve şu verilmez çünkü bebek doğduktan sonra böbrekleri hala gelismeye devam eder ve tam gelişmediği için şu verilmesi onerilmez çünkü böbrekler zorlanir ama mama tarzı kullanıldığı zaman mecburi olarak az bir şekilde verilir
Valla aynısını bende düşünüyorum bebeğim hasta oldu dayadılar bi sürü kimyasal ilaç serum tamam bebeğimin iyileşmesi için hepsi, su vereyim mi deyince ilk altı ay sadece anne sütü diyip çıkıyorlar birileri çıkıp insan gibi açıklamıyo
Ewt olan war olmayan warda burda anne sütünun ne kadar kiymetli oldugunu atlamayalim arkadasim kmseye zorla mama wer yada werme diyen yok yarari zarari anlatiliyo herks cocuguna ne wermek isterse özgür
Katılıyorum sanaa mamaya öcü gibi bakıyolar verdiginde. Mama verende meme verende anne ikisini verirkende sevginide veriyosun o bebege. Kucagina aldiktan sonra ha mama vermissin he meme, annelerin psikolojini bozuyolar rrsmeen
Bende muzdaribim insanların fıs fıs konuşmalarından sütüm yok diye göğüslerime paçavra demelerinden kıyıda köşede sütüm yok diye bebeğimin ağzına biberon dayamamdan dolayı anne değil miyim ben?????? Bakım odalarında bebeğini göğsüyle doyuran annelerden neyim eksik? Neyimiz eksik?
anne sutunde yuksek oranda su var onun icin emen bebege su verilmiyo belli bi aya kadar ama sut yoksa bebek emmiyosa tabiki mama verlcek bende mamayla buyumusum neyim eksik mama kullaniliyosa su tabiki verilsin su ihtiyacini berden karslycak bebek yoksa
Az önce diğer tarafta da sezeryan konusunda aynı şeyi yazdım. Yani illa sezeryan ya da mama önerdiğim için değil yanlış anlaşılmasın. Ama sütü olmayana da anne değilmiş işe yaramıyormuş insan muamelesi yapılmasın. Annelere küçümsemek için sorulmasını anneler de utana sıkıla ayıpmış gibi mama veriyorum demek zorunda kalmasın
Kizim sadece anne sutu alıyor ama kana kana su da içiyor . Bir gun çok ağladı ne yaptimsa olmadı agri kesici masaj oyun herşeyi yaptım susmadı yavrum verdim kaşıkla ağzına suyu anında sustu kaşığı çektim başladı ağlamaya ne bilim bu kadar susadigini kana kana su içti anne sutuyle beslenen bebek. Mahrum etmeyin sakin çocuklarınızı sudan. Biz daha 5 ayligiz 2.5 aydır her gün düzenli su veririm doyduğunda midesini bulandirir çıkarır ağzından
1,491,698 soru
24,375,333 cevap
348,290 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın