0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
Kizlar gurbetlik ne zor sey yaa benim gibi olupta hala alisamayan varmi oyle sıkılıyorumki hic alisamadm alisamiyorum 5 seneye girdim ama hala alisamadm yabanci memleket hic bi kimsem ailem akrabam yok hic bi arkadasim yok oyle yoruldum sikildim ne yapcam bilmiyorum bunaliyorumm coookk

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende öyleyim üç buçuk yıl oldu 
(53 puan) tarafından
Sizin de baya olmus canm cok zor ya sizindemi aileniz akrabaniz kimsenz  yok.
tarafından
Evevt eşimin var biksç.tanıdığı yılda bir görüyom kimsem yok
(53 puan) tarafından
Benim de esimin memleketi ailesi falan burda ama benim kimsem yok
-Reklam-
0 oy
(122,513 puan) tarafından
5 senemi vayy ben 1 sene oldu alismadim omur boyuda alismam hem hic kimsem yok hem konuscak 1 turk yok 
(53 puan) tarafından
Aynen canm 5 sene oldu valla nasl gecti ben bile anlayamiyorum sizin turk yok derken canm yurtdisindamisniz. ayy hele o ilk senelerim gece gunduz hep aglardim kimsesizlik gariplik tanimamak o kadar zorduki sukur ozamana gore oglum oldu da onla teselli buldum.
(122,513 puan) tarafından
Ben belcikadayim :(( kimsem yok turk yok catliyom cok bunaldim subatta bebegimi dogurup turkiyeye gidicem
0 oy
tarafından
Bende gurbeteyim annemler agrı da ben konya  cok oldu görmeyeli alıştım ama 3 sene oldu
(53 puan) tarafından
Oo iyi canm masaallh alistinsa. Ben alisamadm valla alisamiyorum ya benim memleket erzurum. Mersine evlendm evlenmz olaydim
0 oy
(320 puan) tarafından

Bende öyleyim canım hiç kimsem yok ama şükür ki eşimin arkadaşlarının eşleriyle ve komşularımla ğörüşüyorum:angel:

(53 puan) tarafından
Kiz onlar bende de yok ne bi komsu var ne bisey olan komsuda kaynnamin yaslarinda. Kayinvalidemgil yakinlar altli ustlu oturuyoz ama onlar bana fayda etmiyorrr kendi ailem olmadigindan cok zorr
(320 puan) tarafından
Hanği şehirdesin canım
(53 puan) tarafından
Mersin deyim canm erdmli ilcesindeyim
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ben aynı şehirdeyim ama 2 saatlik uzaklıktayım. Evlenince zorlanırım dedim ama hiç öyle olmadı şimdi yol uzun diye gitmiyorum bile. Evimi çok seviyorum komşularım arkadaşlarım benimde tanıdığım bir kişi bile yoktu kendim çevre edindim sende yapabilirsin 
(53 puan) tarafından
Ahh canm ayni sehirde olmaniz bile guzel keske benimde ayni sehir de olduklarini bilsemde rahatlasam. Oyle olmuyor gercekten baska tanimadigin yabanci memlekette ailensiz akrabansz olmuyor zor alisiyosun kulturler farkli cok zorlandm  cok  arkadas edinmem bile zor kimse yokki komsular kaynnam yasinda  kisiler
0 oy
(29 puan) tarafından
Bende aynıyım ama arkadaslarim var şükür 3 5 tane 7 senedir burdayım üniversite okudum burda evlendim 
(53 puan) tarafından
Insan arkadasi olmasi guzel canm benim oda yok komsular var hep yaslari buyuk kayinvalidem yaslarinda onlarlada olmuyor esimin akrablari var ama oyle gidip gelen karisan insanlar degiller
(29 puan) tarafından
Iyi bari karismiyorlar benimde karisanim yok eşim tarafindanda kimse yok bendende şükür kafamıza gore
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Ben evlenmeden once 5 yil konyada okudum ailem Adanadaydi orda kimsem yoktu basimin caresine baktim bir sekilde mezun olur olmaz evlendim İstanbula gelin geldim 5yil boyunca zaten uzaktin biraz alismissindir o kdr zorlanmazsin diyip duruodum kendime gel gorki 2yildir evliyim ilk bir yilim hergun aglayarak gecti her gece sabhlara kadar agladim esim hemen hemen 2 aya bir beni ailemin yanina gonderiodu 2.yilima girdigimde yine ayni sekilde gdip geliodum ama aglamam kesildi hala agliorum ozluorum hemde cokkkk ama hergun hergun aglamiorum suan hamileyim 4 aydir ailemi gormedim ve ben hic iyi degilim o yuzden babami ozellikle cok ozluorum yani demem o ki hicbir zaman ailenin yokluguna alisamazsin canim sadece bulundugun ortama birsekilde alisir bir duzen kurmaya calisir ve kendini bu sekilde avutmaya calisirsin 
(53 puan) tarafından
Aynen canm benimde ilk seneler gunduz gece agliyordum o kadar zor geliyorduki hatta keske evlenipte gelmseydim buralara dedim. Esim benide 3 aya bi memlekete gonderiyodur ilk senler sonra her yaz gidiyorum 2 ay kaliyorum memleketim de sukurler olsun esimin bu yonden sikinti yapmiyor allahtan. Aile ozlemim gecmiyor aynen cok zor kulturler farkli esimgilin yani alismak cok zor cok zorluklar cektim oglum oldu onla teselli bulmaya calistm simdi ikinciye hamileyim cocuklarimla daha da alismaya caliscam
(5,914 puan) tarafından
Aynen cok sukurki eslerimiz anlayisli gonderiolar esiminde ailesi kultur olarak cok farkli hemde cok hala alismis sayilmam onlara cok degisik geliolar bana baskasinin anne babasini gorunce kendi anne babama olan bagliligim daha da artti sikayet ettigim bazi seylere simdi diorum ne salakmisim kurban olurum anneme babama Rabbime binlerce sukurki oyle Anneye ve babaya sahibim... Ve dedigin gibi cocuk olunca biraz daha iyi oluomussun bakalim benim cocuk dogunca ben nasil olacam
0 oy
tarafından
Ben İzmirliyim Mersine gelin geldim. Eşimin çok kalabalık bir ailesi var ama biz hiç görüşmüyoruz. Benim de kimsem yok...

Bi eşim var birbirimize yetiyoruz inşallah bir de evladım olacak 1 ay sonra
(53 puan) tarafından
Ya sendemi mersine evlendin canm. Bende erzurumluyum mersine evlendim bende esimin ailesi var aynen oyle fazla gidip gelme huylari yok ya
tarafından
Benim annem Erzurumlul
(53 puan) tarafından
Ya ne guzel  neresinden erzurumun
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Olduğun yerde illaki bi kurs halk eğitim bişey vardır kurslara katıl arkadaş edin
(53 puan) tarafından
Canm ben merkezde oturmuyorum ya ilcesindeyim burda yok yabanci olunca gitmiyorm biyerlere yeni yeni ogreniyorum  tanimaya calisiyorum insallah oglum okula basladiginda ozaman belki aŕkadslar falan olur
(3,459 puan) tarafından
5 yıl olmuş ama artık çık ilçe bile olsa vardır birseyler
(53 puan) tarafından
Cogu cikmamamin sebeplerinden biride kayinvalidemler oldu canm altimda oturunca yapamadm cikamadm acaba laf ederlermi bisey derlermi oldu ama ***** kafam bende alistim artik cikmamazliga ondan da alisamiyorum
(3,459 puan) tarafından
Boşver kocandan yana sıkıntın yoksa ne takacaksın kaynanayi
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Beni anlatmisin ne gidecegim yer ne bana gelen kimse war ama ben alistim cok sukur
(53 puan) tarafından
Ne guzel canm alismissin ya insallah bende alisirm
(5,519 puan) tarafından
Insallahhh :))alismayinca cok zor cokk
0 oy
tarafından

Rabbim kimseyi memleketinde uzak düşürmesin inşallah 

0 oy
(352 puan) tarafından
Ben ben ben :(
0 oy
(465 puan) tarafından
anamdan babamdan uzagim ah ah cok zor onlari cok ozluyorum hayatimin en gzl caglari megerse anamla babamla olanmis
(53 puan) tarafından
Aynen oyle canm
0 oy
(640 puan) tarafından
Bende gurbetteyim 2 sene oldu inan o kadar çok zor ki bazen herşeyi birakip memlekete gidelim diyorum eşime ama olmuyor alışman lazim diyorlar herkes ama alışamıyorum :(
(53 puan) tarafından
Aynen canm bana da diyolardi surekli alistinmi diye evet alistim diyordum  halbuki 5 sene oldu ne alismasi alismadm ailemsizde asla alisamiycam. Kulturlerde farkli oldumu oda zorluyor cok insani
0 oy
(17 puan) tarafından
Offf off ben de ayni durumdayim canim bazen o kadar zor geliyor ki neden evlendim ki diye kendimi bile sorguluyorum
(53 puan) tarafından
Ilk zamanlar o kadar diyordumki kendime keske evlenmeseydim ne yaptim ben agliyordum gunduz gece gizli gizli hep aglardm hala agliyorum ama cocuklarim icin toparlaniyorum
(17 puan) tarafından
Ben de hamileyim sırf  çocuğum hemen olsun onu la oyalanayim diye evlendikten sonra korunmadim bile bilmiyorum buda bizim kaderimiz ya napalim Rabbim baska keder dert vermesin
(53 puan) tarafından
Cocugun oldumu canm onla ugrastinmi iy oluyor ben biraz oglum olunca daha alistm ilk zamanlar gibi degil yine hamileyim bunlada daha farkli olur insallah iyce alisirm. Oyle tabi saglik olsun elbet alisiriz zamanla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
25 Haziran 2024 Aile kategorisinde sweetlady (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 479 göst.
13 Haziran 2023 Aile kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 205 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 250 göst.