0 oy
844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (204 puan) tarafından
Esleriniz tek kendi evindemi yardim ediyor ? kayinvalidenizdeyken ve annenizdeyken yardim ediyirmu mesela gecende erkek kardesim yanina gittim ben saabahtan her isi yaptim yoruldum erkek kardesim bekar. Aksam yemekleri yapmisim esim aksam geldi. masa toplasa esim bana yardim etse ayipmi? Ben tek kendi evimde yaparim diyor neden ama yapan insan herseyde az bisey ucundan tutmazmi 

26 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Yer fark etmez her yerde yardım  eder sağ olsun ❤❤
-Reklam-
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Şu anda annemdeyiz 7 bucukta yemek yedik ve ben küçük bebeğimi emziriyordum erkek kardeşim eşim annem hepsi topladı sofrayı mutfakta da yardim ettiler evde de yapar yemek Sofraya yardim eder ev işine yardim eder yapması lazım ama çekiniyor demek ki 
0 oy
tarafından
Canim benim eşim annesinin evinde de kendi evimizde de bana hiç bir iş yaptırmaz düşük tehlikem var ama gebelik oncesin de de aynıydı yapar hiç neresi olduğu fark etmez 
0 oy
(426 puan) tarafından
Valla anneme gittiğimizde ben hamile olduğum in ben otururum eşim iş yapar sofra toplar çay koyar hiç gocunmaz :)
0 oy
tarafından
Genelde yaptıklarının pek gözükmesini ve söylenmesini istemezler. Hani kılıbık felan derler diye ama aslında etraftakilerin de hoşuna gidiyor bu durum. Aman yapsınlar kendi evlerinde yapsınlar ona da razı olmak lazım.
(204 puan) tarafından
Kendini kucumcetmeyi istemiyor gururuna yediremezmis
tarafından
:)) maalesef çoğu öyle düşünüyor
(204 puan) tarafından
Zaten dusundun zaman diger erkekler oturcak benim esimde kadinlarna is yapcak kari gibi :)) diger erkekler oturcak 1 tanesi ordalikta yardim etcek misafir olarak Gidiyordun biyere. Kendi evinde de olsa kalabalik kende . Sence ne diyorsun
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Kaynanamda annemde iş yapmıyorum zaten yardım edeceği bir durum olmuyor. Evime misafir gelirse ya da başka bi yere misafirliğe gidersek bebeğimize bakar. Yemeğini hızlıca yer sonra kızımızı alır ben rahatça yerim yemeğimi. Evde Allah razı olsun her işimi akşam yapıyorum zaten yardım istemiyorum kızımıza bakıyor bende işlerimi yapıyorum. Uyutur gazını çıkartır masajını yapar ağlama krizlerindr ben çok telaş yapıyorum eşim sakinleştirir uyutur bunlarda bana yetiyor inan. Masa toplasın temizlik yapsın istemem zaten

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 630 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 444 göst.
4 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 390 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Aysealya (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,449 göst.
29 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,031 soru

12,293,930 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...