Benim eşim sagolsun çok yardım eder aksam Ben cocukla ilgilenirken o masayı toplar bulaşıkları makineye atar haftasonu 2 gün izni var birinde gezeriz birinde evi temizleriz beraber ben süpürürum o siler ben cam silerim o toz alir falan sagolsun ben çalışıyorum sen evdesin yap demiyor Haa bide akşamları yemek yetismezse sorun yok ben gelince hallederiz sen yeter ki cocukla ilgilen ağlamasın o diyor
Valla tüm işi eşim yapıyo eşim eve geldikten sonra. Artı bide gece nöbetleşe bebeğe bakıyoruz. Mecbur yapacak babalık görevi o sonuçta. Akşam beşte eve gelir duşunu alır. Ya oğluma bakar ben yemek yaparım yada yemek yapar yeriz sofrayı toplar ya oğlana bakar bulaşığı makiyeye dizerim yada o dizer. Genelde oğlum çok ağladığı için susturamiyo iş yaparım daha iyi diyo hafta sonuda ya oğlana bakar yada evi komple sil süpür yapar. Günlük yemek çay sonrası bebeğe bakar ben uyuya bilirsem 12 ye kadar ilgilenir. Sonra uyandırır aşkım uykum geldi demiri al der. Ben bakarım sabah beşe kadar uyandırırım aşkım al dayanamiyorum derim o kalkar bakar yediye kadar sonra beni uyandırır işe gider. Ben bakarım akşam beşe kadar. Yani böyle böyle 4 aylık olduk bakalım
1,493,625 soru
24,403,436 cevap
350,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın