Kızım kuzeniyle oynarken düştü ilk kayınpederim aldı durmadı gel dedim kötü amaçla yapmadım geri çekti cocuğu gel kızım dedim kucğıma alır almaz görümcem ordan atladı geç sen ye yemeğini diye ama coxuk tekraf ağlamaya başladı sinirlendim kendi kendime sürekli dedesi yürüsünde size vermiycem diyip duruyor hayır desemde anlamıyorlar görümcemin cocuğunada desinler ya seni de getircez diye tabi o elin içinde bende elin içindeyim ozaman tek bu olay yok tabiki ya ben bazı olylar olunca abartyım sinirlendim bilmiyorum ama kimse şunun farkında değil siz sadeve halasısınız yada dedesi teyzesi amcası neyse ben annesiyim onlar olunca kucağıma alır almaz hiç görmedinmi demeye başlarlar eşim alsın sorun olmaz 180 ml mama içer en fazla 5 saat ackalır ya tabi ara öğünlerle 2 saat geçmeden birdaha 180 ml mama acıktı yaa bu coxuk denmeler defalarca anlattım aç kalabilir diye kimse dinlemiyor tersledimmi ben kötü gelin oluyorum neden herkez cocuk yetiştirince ben bilirim en iyi ben yetiştiririm kafasında oluyorlar herkesin cocuk yetiştirme tarzı çok başka neden insanlar zorrr