Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum. Ama ister misiniz bundan 20 yıl sonra evlensin ve sizi sadece bayramdan bayrama arasın veya ziyarete gelsin. Hiçbir işinize yardım etmesin.
Size has söylemiyorum ama bu uygulamada gördüğüm çoğu insanın kafasında kaynana=sorun, istenmeyen kişi etiketi var
O kadın bundan tee 25-30 yıl önce hastaneye bilmem neye zor gidilen zamanlarda ağrısını sancısını çekmiş doğurmuş, uykusuzluğunu çekmiş emzirmiş, sünnetini yaptırmış yarasını beresini çekmiş, ateşlenince başında durmuş duş aldırmış. Hadi hiçbiri mi yapmamış o zaman doğururken attığı bir çığlık var ya onun bile hakkı ödenmez. Ben anne olunca hem kendi anneme hemde kayınvalidem karşı daha duyarlı oldum. Onca varlığın içinde o kadar zorlanıyorum ki çocuk büyütürken. Onlar o zor zamanlarda kim bilir neler çektiler.
Kayınvalideniz gerçekten zorluyor ve sizi yok sayıyorsa hemen atlayın ortaya. Biraz gülerek Kocamı alana ben bedavayım beni de götürürsünüz yoksa bırakmam kocamı de.
İnanın böyle hem eşiniz memnun olur hemde siz düşüncenizi söylersiniz içiniz rahatlar.