0 oy
332 göst.
Aile kategorisinde (363 puan) tarafından
Merhaba kızlar eşimin arkadaşı gelecek 2 oğlum var 1.5 ve 4,5 yaşlarında eşim idareci bu hafta rahatlar bende öğretmenim yeni tatile girdik ve ev felaket pisti heryer. Esim akşam geldi dedim ki çocukları uyutalim birlikte yapalım. Eşimde odaya gitti uyudu bende gece bu saate kadar yaptım ama ana yemek yetişmedi ve ara ara telden bakıyorum Instagram'a girmiş. Çünkü ilk değil her zaman aynı şeyi yapar uyur numarası yapıp yatar telefonla oynar. Bende ana yemek yok oda senin payına düştü dedim . Sinirlendi şuan umursamıyorum ve yatıyorum doğru mu yapıyorum sizce yemek isindende anlar. 

7 Cevaplar

0 oy
(10,687 puan) tarafından
Bu durumda ben de yapmazdım. 
(363 puan) tarafından
Her zaman. Aynısını yapıyor bana yıkıyor.
(10,687 puan) tarafından
O zaman sonucuna da katlansın. Kolay mı evi temizlemek. Bir süpürge çekmek zor değil, toz almak zor değil. Tutup bunları yapabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
hakli olsaniz ne olur boyle bi kocaya dusmussunuz sonuc olarak bu sistem degismez acimayan acimaz siz kendinize yol cizin duzen kurun onu yola getirmeye igrasmak beyhude bir caba tartismak zaman kaybi isinize bakin yapabildgnzi yapip gerisi icin uzulmemek dua etmek.tabbimizin bizden istedgi
(363 puan) tarafından
O zaman onun misafirlerine red  kabul yok
tarafından
allah rizasini gozeterek yaptiginiz her is size geri donecektir.onun bunun misafiri diyrek degil de.yaptuginuz her guzel isten cocuklariniz da nasibini alir.ona kin besleyerek vakit ve duygularinizi heba etmeyiniz.o kendj sinaviyla ugrassin siz de.kendi sinavinizla.umarim.kazananlardan oluruz
0 oy
(13,461 puan) tarafından
bence haklısın
0 oy
(6,344 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın. İkinizde çalışıyorsunuz bu durumda iş konusunda yardımlaşmalısınız
0 oy
tarafından
Hem kendi arkadaşı gelecek hemde go.t.unu devirecek yatacak oldu başka.ozaman dışardan soyleseymis.sen diyemedinmi uyuma numarası yapıp instada niye dolasion diye benim canım yokmu hem iş hem ev desene gülüm 
(363 puan) tarafından
Her zaman aynı kavgayı ettiğimiz için sıkıldım beni yildirmaya çalışıyor muhtemelen.
0 oy
tarafından
Eşinin bu durumu biliyorsun ben olsam kendimi yormam ikimizde calisiyorsak ikimizde ev işini yapicaz birimiz yatıp digerimiz yapamaz sadece herkesin dinlenmeye ihtiyacı var sonuçta yardımcı çağırırım haftada bir ödesin bakalım o zaman ev temiz olur yemeğe insan mı gelicek yardımcı etmiyor dışarıdan Şunlari şunları soyle derim oturur izlerim tutan fiyatı görünce kalkıp yapmaya çalışır en azından çorbayı :)
(363 puan) tarafından
Diyorsunuz
(363 puan) tarafından
Denemekte fayda var :)
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Eşinin arkadası gelecekse el atması lazımdı ıkı cocukla herseyı senin üstüne bırakamaz. Brnım eşim arkadasları gelecegı zaman sıkıştıysam mutlaka yardım eder . Bende gorev veririm yapar bir daha cagırmak istediğinde kabul etme 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 422 göst.
22 Nisan 2021 Aile kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,213 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 725 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu

401,999 soru

12,034,551 cevap

36,262 kullanıcı

...