0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Hastalanacak belli ateşlenmesi yakın gibi hissediyorum balgam yapamaya başladı bile be yapmalıyım

7 Cevaplar

0 oy
(2,773 puan) tarafından
Sadece vitamin takviyesi veriyorum canım.  
(114 puan) tarafından
Ne veriyosun vitamin takviyesi derken 2 yaşında kızım canım
(2,773 puan) tarafından
Ben zuhreana kids macunu yeni bitirdim . Onun dışında 1.5ml polivit verebilirsin. Keçi boynuzu özü veriyorum 3ml civarı.  Hafif atmalari için.  Son raddeye kadar doktora götürmem kolay kolay antibiyotik de almam .
(114 puan) tarafından
Zühre ana macunu iştahı açsın diye sabahları 15 gündür falan kullanıyorum zaten canım onu vermeye devam edeyim bakalım
(2,773 puan) tarafından
Ben iştah ta fark görmedim ama bagisikliklari guclenmisti sanki.  Aynen canım. D vitamini falan ver
(114 puan) tarafından
İştahını açtı canım biraz aynı zamanda bağışıklığına da iyi geldi gibi bi kaç kere böyle hata olur gibi oldu ama hastalanmamıştı şimdi hastalanıcak gibi geldi bana
-Reklam-
0 oy
(13,687 puan) tarafından
ben arıyorum kaynanami gelip alıyorlar kızı ben toparlayana kadar hamileyim ilac kullanamıyorum iki kere grip geçirdim
(114 puan) tarafından
Ben değil canım kızım
(13,687 puan) tarafından
he anlamamişim geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez
0 oy
tarafından
Eczanede c vitaminli jelibon ve şekerler var onlardan kullanıyorm ıhlamur veriyorm propolis kullanıyorm yoğurduna 1 çay kaşığı çörek otu ezip koyuyorm keçi boynuzu özü veriyorm 
tarafından
Evet kızım 2.5 yaşında 1 yaşından beri kullanuyırm ben canm
(114 puan) tarafından
Eczaneye sorayım canım sabah bende sağol
tarafından
Rica ederm canm varsa eğer ocean markanınkini tercih et günde 2 kere ver sabah akşam olarak . paketinin için de 8 tane var 20 tl ye satıyolar . Ben hasta olmadanda her eczaneye gttiğimde alıp veriuorm maddi durumun varsa al canm
(114 puan) tarafından
Propolis olarak ne kullanıyorsun canım
tarafından
Beeo + up damla şeklinde olanı kullanıyorm canm
0 oy
(9,302 puan) tarafından
Keçiboynuzu özü veriyorum birde udihindi yağı veriyorum devamlı 
(114 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(104 puan) tarafından
Sambucoll  kids şurup arastirdir Cok iyi geliyor hemen iyilestiriyor
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Öncelikle burnunun aktığını gördüysem hemen fizyolojik serum sonra birşeyi kalmıyor kuşumun..
0 oy
(14 puan) tarafından
Bebekte ne yapılır bilmiyorum ama çocuğuma 1 yaşından itibaren gargara yapmayı öğrettik eşimle. Hafif bir şey olsa hemen tuzlu gargara yaptırıyoruz ilerlemeden duruyor. Başlarda gargara yaptırmak zor geliyordu ama şimdi 5 yaşında kendi gargara hazırlayın diyor.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 472 göst.
0 oy
23 cevap 453 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.

407,872 soru