0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

Kızlar ya göğüslerim küçük ve sarkık birazda südyen takınca rahat edemiyorum sanki südyen yukarıya kayıyor biraz ve göğsümde iz yapıyor çok rahatsız ediyor niye böyle sizde de oluyor mu bunun için ne yapmam gerek evdeyken südyen takmamaya calisiyom yatarkende takmiyom bu südyenler sarkık ve küçük düz göğüsleremi böyle:'(

6 Cevaplar

+1 oy
(1,301 puan) tarafından
İyi marka bir sütyen al canım Penti falan sorun çözülür diye düşünüyorum. Pentiyle tanışana kadar eziyet çekmişim ben de yillarca
-Reklam-
0 oy
(18,913 puan) tarafından
Bence doğru bedeni bulamamissin. O yüzden yukarı çıkıyor. Netten doğru sütyen seçimini arastir. YouTube da da videoları var. 
0 oy
(422 puan) tarafından
Takmadigin için sarkıyor zaten rastgele sudyen alma kaliteli markalarınkini  al veya tel rahatsız ediyorsa telsiz ama içi destekli olanlar var onlardan al acı ve iz yapmaz 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Bendede aynısı oluyordu canm sebbeini sonra anladım sebebi göğüs altı var ya orası kalın yani geniş olduğu için sudyen modeli degistircksin canm uygun olanı bulacaksın kopça kısmı var ya geniş olanı bul kendini uzun olsun o bağlanan yerler 
(726 puan) tarafından
Uygun olanı nasıl bulabilirim foto atma şansın yokmu kız
(1,063 puan) tarafından
Bak canm simdi bı foto atıcam bak buraya
0 oy
(1,136 puan) tarafından

Kendin icin doğru olan sutyeni bulamamışsindir canım magazaya gidip danışarak ve mumkunse deneyerek almalısın ve doğru sutyeni bulduğunda ona sımsıkı sarıl çünkü sütyen önemli :)

(726 puan) tarafından
Orası öyle ama doğru südyeni nasıl bulucam orası sıkıntı 29 yaşındayım hala bulamadım galiba:)))
(300 puan) tarafından
Kelebekbursa16 Ben de senin yaşında anca bulabilmistim. Istersen pentinin youtube videolarına bir goz at dogru sutyen secimiyle ilgili anketi de vardi sanırım sitesinde. Penti lol up sütyeninden ben cok memnundum. Şimdi hamile oldugum icin göğüslerim buyudu ve ben de tekrar arayisa girdim. Trendyoldan filan bak 1 tane al dene istersen.
0 oy
(1,063 puan) tarafından

image

bence sendeki sorun da bu bak arkası kısa geliyor ya aldığın sudyenlwri karşılaştır çünkü ben 75_80 kiloykan aynısı oluyordu göğüs küçük tabi 85takiyodum ama arkası sıkıyordu hep uzatma aparatları varmış ya alıp uzatacaksin arkasını ya da aldığın sudyenlwrin arkalarını ölç büyük uzin olanı al canm
(726 puan) tarafından
Canım arkadan bir sıkıntı yok galiba sıkma falan yapmıyor arkadan zaten zayıfım 52kiloyum benimki önden yukarıya kayıyor göğsümü kesiyor sanki bide iz kalıyor memede

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 610 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
9 cevap 160 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 161 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

405,931 soru

12,167,257 cevap

36,629 kullanıcı

...