Gece yemek yüzünden 3 e kadar kavga eden eşim olacak lanet sabah 6 da kaldrdi kahvaltı hazırlatti bana . Ama beni esir almış gece tüm kartları paramı elimden aldı ekmek bile almayacakmisim ben de aç kalıp rezil olacakmisim. Kahvaltı hazirladm yapmadı çekti gitti. Bana sakın yatma ha diyor. Beni kesecekmis beni vuracakmis. Beni esir mu aldın hayırola dedim sen beni esir mu aldın eşek gibi sizin için çalışıyorm sen bana dışardan ye diyorsun diyor. Yemek yapmasam sorun etmezdi ama kardeşim az yemek yapınca kıyameti kopardı gece 1 de mantı çorbası yaptım tencereyle döktü gene. Yaratık. İt anası doğurmuş eğitim 0 elin itini ben eğitmeye çalışıyom o kadar sinirliyim ki bide vurdu akşam kav defa kolumu kivirdi. Annemi yeni kaybettm anneme küfür etti sinir krizi geçirdim ona da. Vurdum kovdum evden s******ettim gurursz gidemedi. Allah'a havale ettim beddua ediyorm geceden beri. Şu çocuklar olmasa 5 dk çekmem. Diyeceksiniz ki boşan. Böyle 1 ay önce konu oldu. İki küçük kizimi da aldı beni de vuracak oldu babamda hatta arkamda durmadı. Sen kimsin diyemedi. Neyse gel git konu kapandı. Çocukları ona vermem kesinlikle. O da sana vermem beni bırakınca öyle gezeceğini mi sanıyorsn kafana sikarm diyor. Artık dün düşündüm hoca ya gidip konuşmayı. Hiç inanmam Allah'tan korkum olmasa muska yaptırırm