Kızlar selam. Ben mi çok hassasım bilmiyorum ama bu konuda hassasım. Asla yediğim içtiğim şeyleri paylaşmam paylaştığım tek şey içtiğim bir Türk kahvesi olur en fazla çünkü o an cani çekip alamayan yapamayan bir çok insan olur diye paylaşmayı sevmem keza şuan hamileyim . Bu konuda hassas olduğumu da yakın çevrem arkadaşlarım bilir ama bir arkadasim var ben kendime çok yakın görüyorum onu ama o suekli benimle yarış halinde ne alırsan aynısını alır ne pisirirsem aynısını pisirir ben pek fazla onemsemedim ama üç dört gün önce bizdeydi bir yiyecek hakkında konuşuyorduk ben hiç tadina bakmadım o yiyeceğin o yemiş çok ballandıra ballandıra da anlattı. Canım çekti açıkçası ama belli etmedim. Bugün de gezmeye gitmiş ve o bana ballandıra ballandıra anlattığı şeyi atmış hikayesine. Zaten tadına hiç bakmadım ama öyle lezzetli gözüküyordu ki ağzımın suyu aktı resmen bu bana yapılan bir ayıp olarak düşünüyorum çok paylaşmak isteniyorsa bence hamile olanları durumu iyi olmayanları gizleyerek paylaşmak gerektiğini düşünüyorum ben gecenin bir yarısı eşim evde yok evimde şuan malzeme de yok nasıl yapabilirim çok hassas bir konu bence. Sizin de fikrinizi merak ediyorum