0 oy
325 göst.
Aile kategorisinde (49 puan) tarafından
yeniden açıldı

Kızlar eşimin telinde iki ay öncesinde yüklenmiş iki foto gördüm silinmişti ama dosyalarda apaçık ortadaydı indirdim tekrar bi kadınla konuşma kadının pislik fotoları ama sanki başka teldense çekilmiş gibi çünkü eşimin teli iphone ama foto nebi samsung telinden çekilmiş gibi çok üzüntümüzüm kızlar napayım ben eşime gösterdim bilmiyorum nerden geldiğini diyo hamileyim korkuyorum stresten bişi olucak diye napayım ben şimdi eşim ayaklarına kapandı valaha benimle alakası yok dedi nerden geldiği hakkında fikrim yok diye diyo internetten uanlışukla inmiş demekki dedim hangi sayfadan bunlar inebilirki aramız soğuk yaklaşamıyorum ona tiksiniyorum artık napayım sizce ailemin yanına gitsem utanıyorum eşimi pek istemiyorlar sen ettin sen buldun Dicekler içlerinden de olsa bi yandan da bebeğim var :'(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hemen neden annemlere gitmeye kalkıyorsun.  Bi anla dinle belki gerçekten onunla alakası yoktur . Nerden geldiği belli olmayan 2 fotografla evliliğini mi yıkacaksın.  Araştır bence peşini bırakma . Ama anlamadan dinlemeden hareket etme 
tarafından
Nasıl yani arkadaşların boşanmanı mi istiyor
(49 puan) tarafından
Yok yani hani biraz kalsın anlasın değerini biraz sende toplarsın kafanı bi süre annenlere gel diyolar
tarafından
Bence uzaklasirsan soğukluk girer araya . Güzelce esinle konuş derim
(49 puan) tarafından
Doğru diyosun bende ondan korkuyorum soğukluktan. Gitmem ama şuan yüzüne bakmak istemiyorum bi süre
(49 puan) tarafından
Konuşmak istiyorum ama içimden gelmiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım hemen bitirmeye bakma ama hemende inanma eşine madem haberi yok nasıl silinmiş kim silmiş indirilmiş sonuçta öyle.normal sitelerden inmez öyle resimler 
(49 puan) tarafından
Aynen öyle dün çok kötü oldum. Ne kasr gitsemde bilmiyorum diyo yüzüne bilr bakmak istemiyorum o kadar ki fotoları bi görsen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 150 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 6haziran (2,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
9 Eylül 2021 Aile kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.
0 oy
10 cevap 336 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu