Ne kadar komiksin yaa evi arabası var diye kendini eğitimli akıllı sanıyor bende evdeyim diye eğitimsizim yani..sen bir defa insan alçak gönüllü olsan keşke okumak ev sahibi olmak falan bunlar seni ilgilendiren birşey ben insanın eğitimine evine değil insanlığına bakarım emin ol ki tüm toplum senin evine arbana eğitimine değil insanlığına bakar ama sende malesef ki yok dünyaya tapmis birisisin yoksa böyle yazmaz ahlaklı bir insan bende ev hanımı olduğum için kendimle guru duyuyorum ha bu arada bende okudum ama evde iki tane çocuğuma bakmayı tercih ettim iki tane kızım var ikisinin de herşeyi elimizden geldiğince çok iyi yapmaya çalışıyoruz senin gibi herşeyi araba eve bağlamadim hiç ondan gönlüm içim rahat onların aktivitesi herşeyi benden geçer sen merak etme önce kendini insanlık olarak eğitmeni öneririm yoksa bu gidişle tek ölürsün ha birde lütfen çocuklarıni da okut meslek sahibi olsun Evet hepimizin isteği bu ama onları kendin gibi yetiştirme kibirli insanlara tepeden bakan birisi olarak yetiştirme yazık onlara da herşeyi bunlardan ibaret sanmasınlar senin gibi ...daha da senin gibi okumuş ama cahil birinin yazdığını okumam çünkü cahil insanla bas edemez kimse ............;)