0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Vardı kadında. Ne oldu ona hiç görmüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böbrek değil miydi o
(338 puan) tarafından
Aaa beyin diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim
tarafından
Ben eski kullanıcıyim da hesabımı silmistim yeni açtım bayadır bende görmüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız böbrekleri de problem  vardı rahimenin
tarafından
Ben de merak ettim ha nerde o
0 oy
tarafından
Bobrekti o yanlışın var 
(338 puan) tarafından
Nerde o
tarafından
Nebileyim nerde
(789 puan) tarafından
Bilmiyosan yazma insanları Niue tersliyorsunuz
(338 puan) tarafından
2935 canım kaile alıp yazma bile buna. Ona demek ki hep boyleler ki o da insanlara bu şekilde yaklaşıyor
tarafından
Allah allahbu insanların sorunu ne acaba ne bileyim rahime nerde benim onunla arkadasligim dostlugum yada telefonumu var.bilmedigim bir kadini  burda mi demeliydim nerden bileyim ben nerde ;))) valla cok gecimsiz insanlarsaniz :)
(789 puan) tarafından
Bencd sıkıntı sende üslup sorunun var bilmiyorsan ne diye yorum yaptın ki o zaman?? Bilmiyorum ki canım bilgim yok demek var ne bilim nerde demek var birde sıkıntı sende değil bizde öyle mi hey Allahım keşke herkes kullanamasa burayı ipini Koparan burda
tarafından
Kesin simdi sen bana böyle yaziyorsun ya evde oturan ev hanimi modusundadir..ipini koparan biri kim bilemeyiz..
(789 puan) tarafından
Evet evde orutup çocuğuma.evime bakan biriyim şükürler olsun böyle dediğine göre sende kaldırım mühendisi falan yoksa senden başka ne olur ki
tarafından
Yok o senin dediginden değilim..  ayaklarının üzerinde duran çalışıp emekliliği kazanan çalıştığı ile yatırım yapıp evini arabasını alan biriyim..
Bu arada evimize çocuğumuza bizde bakıyoruz :)) uslubu ogretecegine kendini egitseydin keşke.
(338 puan) tarafından
Lütfen artık tartışmayın çok çirkin bir yere gidiyor muhabbet
(789 puan) tarafından
Ne kadar komiksin yaa evi arabası var diye kendini eğitimli akıllı sanıyor bende evdeyim diye eğitimsizim yani..sen bir defa insan alçak gönüllü olsan keşke okumak ev sahibi olmak falan bunlar seni ilgilendiren birşey ben insanın eğitimine evine değil insanlığına bakarım emin ol ki tüm toplum senin evine arbana eğitimine değil insanlığına bakar ama sende malesef ki yok dünyaya tapmis birisisin yoksa böyle yazmaz ahlaklı bir insan bende ev hanımı olduğum için kendimle guru duyuyorum ha bu arada bende okudum ama evde iki tane çocuğuma bakmayı tercih ettim iki tane kızım var ikisinin de herşeyi elimizden geldiğince çok iyi yapmaya çalışıyoruz senin gibi herşeyi araba eve bağlamadim hiç ondan gönlüm içim rahat onların aktivitesi herşeyi benden geçer sen merak etme önce kendini insanlık olarak eğitmeni öneririm yoksa bu gidişle tek ölürsün ha birde lütfen çocuklarıni da okut meslek sahibi olsun Evet hepimizin isteği bu ama onları kendin gibi yetiştirme kibirli insanlara tepeden bakan birisi olarak yetiştirme yazık onlara da herşeyi bunlardan ibaret sanmasınlar senin gibi ...daha da senin gibi okumuş ama cahil birinin yazdığını okumam çünkü cahil insanla bas edemez kimse ............;)
tarafından
En güzel intikam başarıdır...
Seni sevmeyen herkesi üzer:))))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 248 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.
27 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayat33 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 835 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kar tanesi (2,979 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 519 göst.

411,830 soru

12,397,668 cevap

44,282 kullanıcı

Kategoriler

...