Karışmak gibi olmasın hamilelik öncesi sigarayı resmen yiyırdum 2 paket içiyordum hamile oluşumu öğrendim bitsin bırkacam bitsin bırakıcam dedim kalp atışını duydum bıraktım baEn elimden alıp gizli gizli yaktığın oldu hemen ağlama gelip attım ağzıma sürmedim doğum yaptım deprem oldu ( depremzede değilim) 7 günlük o stresle içmeye başladım emzirdim sonra tadı değişti sütümün sonra bıraktım bebeğim için ardından sütüm kesildi stres yüzünden sıkıntı o bebekler o insanlar derken kahroldum resmen o an psikolojimde bozuldu ya deprem olursa ya bebeğim benden uzakta olursa diye diye kendimi bitirdim sonuç günde 2 paket içiyorum
Ayrıca bu sigara için şunu söyleyebilirim ki annem de fazla içerdi asla bırakamazdı kardeşime hamileyken hep içti dru aynen şunu söyledi Bırakamıyorsan azalt senin psikolojik açıdan rahatlığın da önemli demişti sadece azaltsanız yeterli olur bence bilmiyorum ama ben bırakmıştım o kadar çok aramam zaten ama herkes anlamaz bu durumu içen bilir şimdi asla bırakamam saat başı gider içerim 2 tane bebeğim 5 aylık her içişimde komple yüzümğ ellerimi yıkar üst değiştiririm