0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından
Sorum yukarda

3 Cevaplar

0 oy
(340 puan) tarafından
Benim maşallah sadece bı günde alıştı canm Allah yardımcın olsun bazı çocuklarda çok zor oluyo bende çok zorlanacağımı düşündüm beni yormadi kızım 
(384 puan) tarafından
Alıştı 3.gün ama 15dk da bir soruyorum bazen ufak kaçırıp koşuyo kendi bu durum ne zamana kadar böyle devam edecek acaba alışamadı mı diye düşünüyorum
(340 puan) tarafından
Yok canım alışır bı ay bile sürebilir sabırlı ol arada bı kaçırması da normal yani kaç aylık
(384 puan) tarafından
26 aylık şuan
(340 puan) tarafından
Benimkiyle aynı canım onlarda olsun artık arada kaçırmalar yavaş yavaş alışır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alışana kadar pesetmemen gerekiyo bi kere ev egitimine karar verdin mi devam etmen lazım pes edersen bi dahaki dene dahazor olur pes edeceğini düşünür inatlasir 
(384 puan) tarafından
Ufak kaçırıyo bazen sonra gidiyoruz yapıyor ben sürekli soruyorum acaba alışamadı mı diye merak ediyorum 3.gün
tarafından
Ufak kacirmalar normal canım her cisi altına yapsa ya da birini wcye diğerini altına yapsa erken deriz hazır değil deriz ama ufak tefek heleki ilk 3ucuncu gubde cok çok normal tamamıyla alışmak baya zaman alır 2 3 ayda toparlayan çocuklar var
0 oy
(6,853 puan) tarafından
1 ay sabret cnm biz yeni başardık şükür diyorum tam pes etcektim yılmadım :)
(384 puan) tarafından
Ben erken sıkılmışım bu durumdan o zaman 3.günde bunu sormuştum :))
(6,853 puan) tarafından
:) inan basaracksn bak bugün tam çiş dedi kaçırdı az bişi bayadir yapmıyordu 1 buçuk ay olcak başlayalı. Oyuna dalıyor fln derken bende saldım biraz kendisi desin die :)

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 215 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
8 cevap 314 göst.
6 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,951 soru

23,902,845 cevap

322,545 kullanıcı

...