0 oy
379 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Vallahi artık yoruldum tek başına artık perişan haldeyim hiç birşey yapamiyorum çok yaramaz bı oğlum var 19 aylık peşini temizlemekten yemeği yedirmekten yoruldum yoruldum mafoldum evde herşeyi kırdı döktü tamam şimdi bütün işimi yaptım onu yatiracaktim bir bardak kola içeyim dedim aldım dolabın içine sakladim bı muftaga bakayım geleyim dedim ne göreyim koca bardak kolayı heryere dökmüş duvar elbiseler ağlıyorum artık Allah'ım bana dayanma gücü versin ne yapayım 

6 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından

Yapıcak bir şey yok ne yazık ki çocuk bu dağıtıcak nerdeyse hepimiz böyle sayılırız  :D

-Reklam-
0 oy
(8,343 puan) tarafından
Yeni badanali boyalinduvarlarim rengarenk ben saldim gayri bunlar buyusunler daha cocuk falan isdemiom Allah isdeyene versin sonra tum esyalarimi yenileyecem Allah izon verirse ne hali koydu oglan ne koltuk evde
0 oy
(2,123 puan) tarafından
25 aylığız aynıyız hergun ağlıyorum sinirden şimdiki çocuklar asla durmuyor genelinde var sürekli dışarda parkdayiz iş için Deniz kenarındayiz hâlen aynı bıktım ve erkekler çocuğu oldugu için öyle düşünüyorum benimkide hayattan soğudum resmen ağlayarak sinir krizine gire gire geldim bu aya gelecek aylara Allah Kerim artik boş boş oturmayı özledim TV izlemeyi özledim hatta boş boş hayata bakmayı bile özledim bütün hayatım bitmiş gibi resmen ömrüm boyunca böyle gidecek gibi diye düşünüyorum Allah yardim etsin biz annelere...
0 oy
(2,391 puan) tarafından
Aynısı bende de var bunun :D yapacak bisey yok temizliyoruz alıştık duvarları mahvetti evin her bulduğunu koltuklara döker dün yıkadım koltukları 1 saatte eski haline döndü-_- halılar da ayı şekilde makineye atılan halıların aldim 2 3 günde bir yıkıyorum ne yazikki
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Oda bir şey mi benim veled 15 aylık 5 dk altı açık kalsın hava alsın dedim 10 sn gözden kayboldu bir baktım koltuğun arkasına işemiş.  Neyse ki parkeydi 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım evlat bu atsan atılmaz satsan satilmaz.bende iki tane ağlaya zirlaya yıkıla kalka geçecek 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 386 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 325 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 410 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,011 puan) tarafından soruldu

412,445 soru

12,416,818 cevap

45,053 kullanıcı

Kategoriler

...