Kaynanama patladım sonunda önceki postlarimdan bilenler bilir gorduyseniz kızlar camdan bir baktimki kızımın ceketi yerde geziyor merdivende daha önceden aşağıda kaynanamda kalmıştı ben unuttum gitti sonra düşündüm belki dedim gorumcemin çocuklarına falan verdiler onlarda bilemedi yere attı ama genede indim sordum anne ceketi kim attı yere diye ben attım dedi niye dedim anne kapımı çalıp vermek zormuydu fatura geldimi para işi oldumu kapımı caliyonuz dedim dün nasıl çaldın kapımı faturayı tutuşturdun elime dedim hiç kusura bakmada bizde esyalarimizda yerlere fırlatılacak kadar değersiz değiliz ben eslemin kıyafetlerini kolay almadım yaşar kolay kazanmadı bunların parasını dedim başka şeye geldimi para bekliyonuz dedim para disindada kapımı calmiyonuz dedim ciddende öyle kızlar kocam geldimi yemekler getirir tabak tabak dakka başı kocamı türlü bahaneyle yanımda durutmaz geçen gorumcemide durutmadi görümcem geldi 5 dk sonra gorumcemi çağırmaya kapıya dayandı artık dolmustum iyice bu son radde oldu