0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (360 puan) tarafından
Kızlar selam 34 haftalık gebeyim  risk sebeplerim şunlar  *Haziran 2022 de ilk bebeğimi kucağıma aldım sezeryan ile dikişlerim yeni olduğu için bir riskim var  *Rahimde yapışıklık var 2. Gebeligimde öğrendim *Kilom var  Kızlar şimdi benim durum biraz can sıkıcı normal devlet hastanesi doğumumu yapmıyor kanama ihtimali yüksekmiş . Ben normalde özel doktora gidiyorum ama bunu hiç doktoruma sormadım ***** gibi . Biz sahil kesimi bir yerde yaşıyoruz hemen hemen her gün yarım saat 1 saat kadar denize gidiyoruz kendimi zorlamadan suda biraz rahatlıyorum ilk bebişim de denizi çok seviyor ondan dolayı gidiyoruz bı yandan  3 gündür adet sancısı gibi sancım var çok çok şiddetli değil  arada bir yokluyor sadece hem kasıklarıma hem belime giriyor is yaparken 10 dakika ayakta duramıyorum kendimi yorunca sancı giriyor hemen oturup dinlenmeye geçiyorum  Sorum şu denize girmek zararlı mı bu şartlarda vede bu sancilar yalancı sancı mi acaba

1 cevap

0 oy
(2,877 puan) tarafından
Canım neden riske giriyorsun haftan 36 olsa önemli değil ama 34 muş biraz daha sabret 36 da girmeye başla bence. Yüzme doğum kolaylaştırıyor normal gebelik olsa doktor sıkıntı yok diyor ama onun de belli haftası var bildiğim kadarıyla. 
(360 puan) tarafından
Oğlum denize girmeyi çok sevdi çok keyifleniyor denizde rabbim ikisinin de acısını göstermesin ama hamileyim diye bı yandan da diğer çocuğumu herşeyden mahrum bırakıyorum gibi hissediyordum
(2,877 puan) tarafından
Hisswtme canım. Git gotur ama yüzme.  Eşinle git esin çocukla ilgilensin vs. Yani o da senin ve tam sinir haftada şu an .
(360 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 216 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.