Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır bu uygulamayı kullanıyorum ama anne bebek bölümündeydim hep buraya ilk defa yazıyorum. Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum benim eşiminn kuzeni köye gidecekmiş köy burdan 15-18 saat arası değişir bizden uçak parası çok diye arabamızı istedi 1 hafta kalcak köyde bayramdan sonra gelcek bende haliyle karşı çıktım biz ne yapcaz dedim bebekte var bayramda kurban vs ziyaretler falan nasıl yapcaz dedim. Başka arabamızda yok orta hali idarelik bir araba onu da borçla aldık halada borç ödüyoruz. Bana mı saçma geliyor tartıştık bu yüzden insan bayram öncesi kuzeninin arabasını alıp köye götür mü ya bilet parası fazla diye. Bana çok düşüncesizce geldi kendi oraya da gezmeye gidiyor acil bir iş içinde değil. bu arada daha önce de ailecek başka şehire gezmeye gitmek için almıştı orası da 2 saatlik yoldu anlamadığım insan başkasının emanetini keufi nedenlerle alması normal mi ben mi abartıyorum sağlık olsa eyvallah onlar istemeden ben vereyim bu arada yazmayı unuttum bayramın 4. Günü de biz gitcez zaten inşallah o gelcek ertesi gün ya da aynı gün düşünün arabanın halini ve yaptığı kilometreyi