Gündüz bir post açmıştım eşim 6 ayda 1 defa gelen misafirlerime laf ediyor diye şimdi kızlar karar almışlar bir daha bana gelmeyeceklermis. Mecburen söylemek zorunda kaldım çünkü çok gizledim bu zamana kadar kıskançlığı yüzünden hiç bir yere göndermek istemiyor bize gelseler hep bi laf söylüyor Allah aşkına onun arkadaşları gelcek olsa ben laf söylesem istemiyor gibi olmaz mıyım. Resmen istemiyor işte bana sonra diyor hakkima giriyorsun düşünmediğim şeylerle beni itham ederek dün geceden beri belirli aralıklarla ağlıyorum zaten burda gurbetteyim bir kaç arkadaşım ile gelip gidiyorduk onlar da artık gelmeyecek çok bunaliyorum eşimin her şeyime karışmasına sinir oluyorum. Ya menü hazırlıyorum misafirlerime sizde damak tadı yok öyle börek mi olur kurabiyeden ne anliyosunuz Allahım bir tek kendi damak tadı var bi kendi her şeyi biliyor..
Ya duş alıyorum sıcaklığına karışıyor
Çorba pisiriyorum hangi ekmeği koyacağımkoyacağıma karışıyor
Bulaşık yıkarken kollarimi siviyorum kolum islanmasin diye ona karışır yok usutcen de yok bilmem ne de görüşeceğim insanlara karışır eş mi aldım kaynana mi bilmiyorum sinir oluyorum artık hayatimda görmek istemiyorum onu her şeyime karışıyor ya her şeyime ya çocuğumu severken molfix mo mo mo molfix diye seviyorum ona bile laf yapıyor ya çocuğa saçma sapan şeyler ogretmicekmisim onun beyni gelisiyormus şu an yolda yürürken karşıdan karşıya geçerken kızıyor her defasında yok niye gecmiyosun neyi bekliyosun ya karısı değil kopegiyim sanki burama kadar geldi ya. Rahat bırak beni diyorum yok sen artık evlisin ben senin kocanim