Merhaba hanımlar.. Ben eşimi cok severek evlendim nisanlilik evremiz evliligimiz güzeldi arada esimin asabiyeti tutuyordu ama so 1yildir asiriya kacmay basladi bi bakiyorum bana hakaret ve küfürler ediyor sonra geliyir öpüyor arkadaslariyla cok fazla dusari cikamaya basladi en sin eve sabaha karsi geldi babalar gunuydu bende oglumla kahvalti hazirliyirdm o kalkmadi biz yaptik misafir gelecekti ben biyandan hwzirlik yapiuyirfm bana kahvalti hazirlamadin die kavga ciakrdi ve ogun rahatsizdim bana yine küfürler etti git el hareketi cekti kardesimi aradim geldi beni aldi 4aylik oglumu aldm 6yasindaku oglum evde kalmak istedi babamla parka gidecegim die 4gün kardesimde kaldim büyük oglumu işe giderken gorusmesini ustemedigim bi bayan arkadasina birakmis o kadin yuzunden cok kavgalar ettik hangi birini yazayım sizide sıkmak istemiyorm avukat bana eve dön davayi öyle acalim dedi psikolog bir arkadasim esimde bipolar bozukluk oldugunu soyledi tmm hast gidecegim dedi ama lafta suan esimi istemiyorm ne bi adim.geri ne bi adim ileri gidemiyorum ozür bile dilemedi annesi babasi sen haklisin ama alttan diyip duruyor iyii degilim hic iyi degilim bu sekilde.nereye akdar surecek bilmiyirm