0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,224 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Deprem bölgesinde bi köye görevi cikmisti esimin gittik gördük ilcede  ev bulamadk ki zaten hayat yok konteynerkent cok uzaga kurulmus köye baktk güzel ama orada da ev yok okul yaninda bi lojman var ama hem cok kötü durumda hem de bir odalı iki cocuk var ne yapacagımı bilemez oldum moralim bozuk döndüm eve .Yani ne yapacak aileler bu durumda var mı bu grupta siz olsanz ne yaparsnz ya kalırmsnz son care o lojmanda 

16 Cevaplar

0 oy
(1,198 puan) tarafından
Evet ben kalırdım kaç yıl görevi var bırakmadım eşimi 
(1,224 puan) tarafından
Dört yıl bende her sartta kalmayı göze aldm ama ev yok yani lojman cok kötü durumda
(1,198 puan) tarafından
Dört yıl çok ama sabrın sonu selamet olur inşallah cnm ben bırakma taraftarı değilim
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Rabbim herkese güzel yerlerde, güzel evler nasip etsin. Hayat bu mecbur kalırsam yaşarım tabiki. Hiç moralini bozma şartlarınız belki ilerleyen dönemlerde düzelir. Zor çok zor ama Rabbim sağlık versin huzur versin geririside Allah’ın izniyle olur inşallah 
(1,224 puan) tarafından
Ya canm konteynef olsun köy evi olsun ben zaten o zor sartlara da tamam dedim ama ev cok kötü durumda ve kücük ins hayırlisi olur
(520 puan) tarafından
Ev sizinle güzelleşir inşallah
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Fizanda bile yaşamam gerekirse yaşarım..
0 oy
tarafından
E kalirim ne olacak ki mis gibi köy havasi sebze bile ekerim yeter ki esim yanimda huzurlu saglikli olalim
(1,224 puan) tarafından
Ama ev durumu bu sekildr yani ev yok
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Sadece eşim ve çocuklarımla olacaksam tabi ki köyde  yaşarım ama kaynana kayınpeder yanında köyde yaşar misin dersen istememm
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Yani bizde doğunun ücra bı ilçesine geldik tayinle gitmek için gün sayıyorum ama evimiz falan düzgün yani öyle çok kötü değil normal bı köy evi 
0 oy
(20 puan) tarafından
Yeterki şu istanbulun kalabalığından uzak kalayım valla köyde yaşarım ohh mis gibi havası bile yeter :) eşim gitse ben bugün giderim de iş hayatı burda olunca mecbur anca emekli olunca ölmez sağ kalırsak bakalım.
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Eşim beni götürsün seve seve yaşarım. En korktuğum şey götürememesi. Ablamların evi de lojmandı kara beton düşün ama nasıl güzel yaptılar. Birlikte olun her şey hallolur.
0 oy
(247 puan) tarafından
Senin durumunu bilemm de esimin ailesi kendi koylerine yakin bi yerde is bulup orada yasamammizi istiyorlar ama bn istemem kaynama yakin uzak bi ilce olabilir dedim bnm kendi duzenim var birakip gidmm butun herseye bn kosamm cocugumla rezil oluruz dedim 
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Ev felan kötüyse bilmiyorum yaşarmıydım
0 oy
tarafından
bir seneye toparlanir olmadi bu sene esin tek kalsin
0 oy
(211 puan) tarafından
Yaşarım diyenler kuyruklu yalan söylüyor:D bayram için birkaç günlüğüne gitsek bile canımız sıkılıyor elimizdwn telefon düşmüyor sehir hayatını özlüyoruz temelli nasil yaşayacaksınız??  Ben yaşayamam valla kimse kusura bakmasin
0 oy
(8,354 puan) tarafından
Koyde yasamam 
0 oy
(5,154 puan) tarafından
Eşim öğretmen  ama yazında köy de çiftçilik  yapar hiç köy görmeyen ben eşim için köyde kalıyorum  cnm
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Aynı durumdayız şuan eşimin tayini köy gibi bı ilçeye çıkmış ilçe demeye bin şahit bile olsa inanmazsın o derece küçük ve berbat bı yer deprem bölgesi haliyle ama 6 Şubat depreminden böyle değil Erzincan depreminde böyle olmuş her neyse gittik ev yok lojman hiçbir şey yok ilçe merkeze de çok uzak evi ordan da tutamıyoruz öyle olunca biz de en son çare eşimin memleketine karar verdik eşim Erzincanda çalışacak bende onun memleketinde merkezde inşallah eşimin ailesi kasabada yaşıyor üç sene durmam ben burda Niğde merkezden bı ev tutalım kızımla dururum orda dedim öyle anlaştık hem eşimin memleketindeyim hem de birlik değilim inşallah planımız öyle ama durum neyo gösterir bilmiyorum daha karar vermedik tam
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Konteyner koyma sansiniz yok mu mi
(1,224 puan) tarafından
Köye mi canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 75 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde heygirls (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 189 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 827 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 376 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Esra125 (61 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,625 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...