0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Bana hiç değer vermiyor saygı duymuyor sürekli hakaret küfür ediyor arada içki içiyor . Çok konuştum ama adam huyundan vazgecmyor boşanmayı düşünüyorum çünkü böyle nereye kadar gidecek bana hiç değer vermeyen saygı duymayan biriyle ne zaman a kadar devam edecek.iki  oğlum var 1 2 yaşlarnda onlara çok üzülüyorum onlar için katlanaym diyorum . Ama ya daha kötü olsa ya bu adam çocuklarıma gerektiği gibi babalıkta yapmazsa onlarada ezyiet yapsa . Ne yapacağımı bilmiyorum bana bir akıl verin

4 Cevaplar

0 oy
(999 puan) tarafından
Sana birşey diyemem ne boşan derim nede kal sen içinden ne geçiyorsa onu yap hayat senin hayatın yada al karşına doğru düzgün anlat konuşma fayda etmiyorsa ailenin yanına git korkut gözünü biraz oda olmadı yapacak şey belli zaten
(15 puan) tarafından
Az önce de tartıştık sabahtan beri durup dururken bana oruspu diyip duruyor bende kızdım bağıdm bana böyle diyemezsin diye valizimi topladım anneme gidecem diye .gidersen git bi daha bu eve gelemezsin boşanrz çocuklarıda alırım senden diyor
(999 puan) tarafından
Oha yaa insan karısına onu geçtim çocuklarının annesine nasıl oruspu diyebilir bu adamdan evli kalma belliki seni gözden çıkarmış
Çocuklarinda kimde kalacağına kocan karar veremez mahkeme denen birşey var
(15 puan) tarafından
Zaten ne annesi ne babası ne kardeşleri kimse onunla ne konuşuyor nede görüşüyorlar ben böyle bir insanla evlenerek hayatımı mahfettm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocukların var diye bu adama katlanmak onunla aynı havayı solumak zorunda değilsin.ilerde bu coxuklar büyüyecek sana demiceklermi bizim babamız niye böyle diye.cocuklarada yazık Sanada yazık heba etmeyin kendinizi .can çıkar huy cikmaz.iki oğlum vara kadar mantıklı konusmusum sonrasi zaten yok.mutsuzluk pişmanlik kavga gürültü sonu gelmez.esin yaşlanınca uslanir ozamanda iş işten geçio yine kahrını sen cekecen
(15 puan) tarafından
3 yıllık evliyz onun 2 ci evliliği benm ilk . 10 yaş benden büyük çok pişmanım boşanmş biriyle evlendiğime
(8,426 puan) tarafından
Ah kuzum ya ilkine faydası dokunmamış adamın sanami faydası olucak ? Keşke yapmasaydin.
(8,426 puan) tarafından
3 yildada 2 çocuk çok acele etmişsin.
tarafından
Aynen olmaz olanlar vardır illaki de sen hiç evlenmemissin memlekete adammi kalmadı ya .gençliğine yazık olmuş inşallah kurtulursun
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Allah ferahlık versin zor iki ara bir derede kalmak bu 
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Ya sirf merakimdan soruyorum boyle insanlar boyle adam musveddeleri evlenmeden once kanatli melek de evlenince mi seytan oluyo? Ondecen hic kendilerini belli etmiyolar mı yoksa evlenince duzelir mantigiyla mi kabul goruyolar anlamiyorum gercekten. Sen gormesen ailen gorur arkadasin uyarir ne bileyim. Kaderde varsa her türlü cekersin de bana ilginc geliyo.
(15 puan) tarafından
Evlenmeden önce böyle olsaydı ben hiç evlenirmydim onunla. O zaman çok iyi di evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi bi de çocuk olunca bu daha gidemez kafasnda şimdi. 3 ayda tanştk evlendik. Acale etti o hep biraz önce evlenelm diye bende herhalde beni çok seviyor kaybetmek istemiyor onun için böyle acele ediyor
(4,431 puan) tarafından
Uc ayda miiiii kusura bakma da cahil cesareti derler ya oyle bi cesaretmis sendeki. Adam gozu acilmadan başı baglayayim diye düşünmüş. İsterse on cocuk olsun giderb oyle bi giderki Allah kimseyi kimsenin hurmetine yaratmamis. Bizim kiraci alti cocukla kocasini terketti demekki o seviyeye gelebiliyo insanlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 511 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 630 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 789 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 940 göst.