0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
19+6 gebeyim ve dün akıntım aşırı şekilde arttı ve içerisinde pembesi lekeler de vardı. Perşembe günü lokosit 16 çıkmıştı doktor ilac vermedi fazla değil gebelikte normal diye. Bebek hareketini de hissedemedim acile gittim durumu anlattim enfesiksiyon icin monurol verdi. Kanama aktif olmadığı icin önemsemedi. Eve geldikten sonra rengi daha koyu pembeye döndü ve az önce de idrarla birlikte bayağı aktı. Ilk bebegim 8 haftalikken düşük olmuştu. Bunda da 9 haftaya kadar lekelerim oldu önlem amaclı 12 haftaya kadar progestan kullandım. Simdi tekrar baslamasina anlam veremiyorum. Stresten de kanama olur mu acaba? Uclu tarama sonucu persembe gunu Down sendromu yüksek riskli çıktı ona cok üzülmüştüm. Ondan da olur mu? Bir fikir verin.

3 Cevaplar

0 oy
(7,457 puan) tarafından
Durduğun kabahat hızla hasganeye gitmelisin kadın doğumcuya hiç durma hamilelikte kanama normal değil 
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Acik pembe seklimde olsaydı eğer enfeksiyon derdim ama kan rengine dönmesi hic iyi değil. Acile git hemen. Stresten de olur evet ama daha önce düşüğün olmus daha dikkatli olmalisin 
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Dün başıma geldi,doktora gittim bebegin herseyi normaldi sebep olarakta yorulmaya bağlı olabilir dedi bide yakın zamanda eşinle birlikte olduysan oda yapar demişti ama o değildi,muhtemelen güneşin altında saatlerce gezdim ondan dolayı olmuştur,ama dün doktor dedi ki1 damla bile olsa mutlaka yine gel sebebi her zaman aynı olmayabilir dedi yani dün yorgunluktan dolayi olmuş ama bidaha ki tehlikeden dolayi olabilir dedi,sen yine de doktora mutlaka git 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
6 cevap 138 göst.

413,109 soru

12,437,579 cevap

45,863 kullanıcı

Kategoriler