Bende sadeliği seviyorum yani on yıl önce krem rengi yüksek bacaklı koltuk takımı aldım ama nasıl çok aradım inan günlerce aradım o takımı bu normod koltuklara benziyor koltuk takımın krem rengi ahşap bacaklı ve düz krem desensiz halı aldım ve ahşap yemek odası takımı neyse o zaman pembe mavi modaydı koltuklar çiçekli berjerler çiçekli berjere uygun cicekli fon perdeler ve beyaz yemek odası takımları dedim sevmiyorum özellikle çiçekli berjerleri hiç sevmiyordum gözümü tırmaliyordu resmen biraz spor bir tarzım var çünkü , kendi gönlüme göre düz sade aldım sen nasıl gelinsin bunların hiç gösterisi yok Vs diye akrabalar hep söylendi bunlar çok düz diye söylendi akrabalar dinlemedim ve şimdi hala mobilyalarimin modası geçmedi gören yeni sanıyor , sade olduğu için benimle gelin olanların çoğu değiştirdi şuan hiçbirinin evinde o çiçekli berjerlerden kalmadı göz yorucu diye , benimkiler hala sade ve şık yani bende sadelikten yanayım modası geçmiyor sade ve kaliteli şeyler al bencede şuan moda diye o satavatli şeyleri alanlar inan 10 yıl sonra evlerinden atacak yer arayacak , ama sen kaliteli sade bir mobilya alırsan modası hiç geçmez