0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Hanımlar adetime 13 gün var ve 9.5 aylık bebeğim var henüz hamile kalmak istemiyorum eşim korunuyor cok afedersiniz bugün korunmadan ilişkiye girdi direk kalkıp zıpladım içimi falan temizledim parmağımla (birinden duymuştum böyle yap diye) ama etkisi olur mu bilmiyorum ilişkisi sonrasi içilecek ilaç falan varmi içsem birde çocuk da emziriyorum şuan ona zarar vermeden ne yapabilirim. 

Not eşim 3. Çocuğu istiyor ama ben istemiyorum sprail taktiracaktim ama önce adet görmemi bekledim fırsat bulup gidene kadar deprem oldu hatay da deprem bölgesindeyim o yüzden eşim korunuyor şuan lütfen linçlemeden yorum yaparsanız.  Teşekkürler

8 Cevaplar

+3 oy
(2,815 puan) tarafından
Giden gittikten sonra zıplamak falan bisey yapmaz 

Ertesi gün hapı kullanıp sanırım 2 gün civarında emzirmemek gerekiyor . Başka türlü risk azalmaz 
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Felaket derecede yumurtlama döneminde yakalanmışsın amudada kalksan geçmiş olsun
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Var ertesi günü hapı 72 saat geçmeden alıp içebilirsin. Acil doğum kontrol hapı olarak geçiyor. 72 saatten sonra etkisi olmuyor. Hemen alıp içersen daha garantilisin. Bu arada ben emziriyorum emzirdigini soylersen ona gore bir dogum kontrol hapı vereceklerdir. Kullandım bir sorun olmadı.
0 oy
(15,950 puan) tarafından
Ertesi gün hapıı kı gıden gıtmıstır zatennn.........
0 oy
tarafından
Ertesi gün hapı alıcaksın zıplamak filan hikaye bide nekadar erken süre alırsan okadar etkili ben kullandım emzirirken ezcane üç saat emzirme demişti 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Ertesi gün hapı kullanmanız gerek. Bu sürede çocuğu emziremediğiniz zamanda mama takviyesi yapabilirsiniz.
0 oy
(486 puan) tarafından
Bacım zıplamak nee icini temizlemek ne allah aşkına.  Icinr yaptığı annn gitmiştir çoktan.. ertesi gun hapı al.  Ilk gun içilirse korumasi yüksek. 

Çocuk istemiyorsan buna sen karar verirsin edin biraz emri vaki yapmış önlemini al derim.  Cazerette diye doğum kontrol hapı var içebilirsin emzirirken. 

Tam yumurtlama dönemindesin hamile kalırsın. Dikkzt et
0 oy
tarafından

Oh gozun aydin beklenen adetin 14 günü yumurtlama olur siz yakalamış olabilirsiniz.. 

Not 1 sperm yeterli oluyor:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 279 göst.
23 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmak1 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Gul25 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.
18 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Sinem.Arel (61 puan) tarafından soruldu

413,553 soru

12,449,546 cevap

46,257 kullanıcı

Kategoriler

...