0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (802 puan) tarafından

2 yasında oğlum yandı 

Yanan bölgesi şişti şişmesi ne demek 

9 Cevaplar

+1 oy
(792 puan) tarafından
Doktora gotur laflarını hiç takmamissiniz neden niye goturmuyorsunuz? Ben de yandı ayağım onun acısını bı ben bı Allah bilir doktora o gün gitsem boşuna cekmezdim . Yazık günah götürün çocuğu bir günde iyileşir derecesine bağlı tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora götürdün mu yanan yer su toplar şişer genelde
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Durma hemen hastaneye yanık ünitesi olan bir hastaneye çok canı yanıyordur zaman kaybetme nasıl yandı ?
0 oy
(2,737 puan) tarafından
şu topladığı için şişer. vazelinle kalın katman halinde sürülüp kapatılacak. çok kısa sürede geçer. suyu azıcık inince hemen sarı kantaron yağıyla desteklenecek hiçbişey kalmaz :)
(802 puan) tarafından
Cansın cnm kardeşim yüreğime su selptn
(2,737 puan) tarafından
bunu uygulayıp hastaneye götürün yine de. doktorda aferin der. çünkü yanığın ilerlemesini engellemiş olursunuz ileri derecedeyse :)
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Nasıl yandı, kaynar bir şey mi döküldü, ütüye mi değdi? Doktora götürdünüz mü?
(802 puan) tarafından
Eteşe deydi
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Hastaneye gotur canm.ama evde arı mumu erit bal zeytinyağ karıştır krem yap üstüne sur izi kalmıyor öyle.yapiypr eskiler
(802 puan) tarafından
Arı mumu nerde bulabilirim internet de satılıyor mu link atarmsıınız
(1,063 puan) tarafından
Trendyoldan bak canm yoksa aktardan sor bı sen
(802 puan) tarafından
Ben baktım bulamadım linki varmı
0 oy
(4,313 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim de 16 aylık oğlum gecen salı yandı. İki dizinin altından ayaklarına kadar. Bazı yerleri su toplayıp şişmişti onları patlattılar yoksa iz kalıyor. Geçmiş olsun bence doktora götürün yazık yavruma yanık çok kötü bize biraz toparlayınca kantaron yağı önerdi. Bir de yumurta sarısı yağını çok duydum bi araştırın isterseniz
(4,313 puan) tarafından
Yanık çok zor canım mesşakketli sürec istiyor. Ben kendim de küçük büyük çok yandım da ordan biliyorum. Şurup olarak vermez artık ama iz kalmasın diyee belki krem önerebilir. Bizim doktor 4 temmuzda  bana tekrar gelin plastik cerrahla bakalım tekrardan dedi. Benim diger iki çocuğumda yandı şükürki iz kalmadı onlarda ki benim de çok ciddi yanmıştım 8. Sınıftayken, iz kalmadı hatta aynı yeri evlenınce bir daha yaktım ona rağmen yok :) bizim cerrah kantaron yağı önerdi bir de yumurta sarısı yağını çok duydum. Bizim eczacı arkadaş özel krem karışımı yaapıyom biraaz  toparlanıp açık duracak moda gelsin yapcam dedi. Bakalım. Sizinkide iz kalmaz mıhtemelen ama en son bi doktor  görsün tabi için rahat eder
(1,505 puan) tarafından
Plastik cerrahiye sira bulamadim da cocuk cerrahisine gosterecem bi bakalim ne diyecek. Ilk yanik ünitesine gitmistim memlekette. Simdi evime döndüm bizim burda yok en iyisi tekrardan doktora gostermek. Sen daha once kullandin mi sari kantaron yagi. Ne yaptin da iz kalmadi.  Kucuk bi yer var ayri kurumus artik orayi pansuman yapmiyorlar. Oraya kantaron sursemmiki o daha kolay geldi bakinirken yumurtayi da izledim de.
(4,313 puan) tarafından
Sür canım bizzat bizim çocuk cerrahı önerdi. Yok ötekilerde kullanmadım bir şey normal pansuman ardına açık durması derken kendiliğinden gecti . Minnaklar ya hızlı toparlıyor vücut. Cok cok derin değilse yarası korkma. Hani olur ya kemiğe kadar görünür o toparlamayabilit ama nasit deri soyukları kızarıklık toparlar
(1,505 puan) tarafından
Yok canım cok sukur sadece derisi soyuldu kizarik 2.derece gibi duruyor. Bugun alayim insallah kantaronu. Sagol ya senle konusunca rahatladim. Tekrardan cok gecmis olsun
(4,313 puan) tarafından
Geçer canım korkma bir şey kalmaz inşAllah. Bizimki bile baya toparlanmış şükür.
0 oy
(18,117 puan) tarafından
Çok küçük dr götür bence birde internetten bak yumurtayı pişirip yağını alıyorlar ve iz bırakmiyormus bi bak deneyen cokmus
(802 puan) tarafından
Tmm Allah razı olsun
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Canım cok gecmis olsun. 5 gün falan oldu benim bebeğime de kaynar su döküldü. Doktora götür. Yanık ünitesi yoksa. Çocuk cerrahisi plastik cerrahisi hic olmadı acile götür. Yanık ünitesi vardi bizim hastanede ilk gittigimde kremlediler falan.ikinci gün gittiğimde bistüriyle yaranin ustunu temizlediler. Agri kesici yara örtüsüyle kapattılar. Üc gün sonra gittigimde krem sürdüler galiba. Üç günde bir pansuman yaptırıyorum. 

Sizinki neyle yandı.
(802 puan) tarafından
İz kaldı mı
Sizde şişlik var mı
(1,505 puan) tarafından
Iz en son belli olur su an hala yara. Şislik dediginiz nasil su toplamasi gibi mi
(802 puan) tarafından
Yuzu şiş
(1,505 puan) tarafından
Onu bilemiycem keşke bi acile götürseydiniz bi de yüzü diyorsunuz başka yere de benzemez

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepin annisi (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 145 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 86 göst.
+2 oy
9 cevap 166 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,517 puan) tarafından soruldu

411,022 soru

12,369,951 cevap

42,356 kullanıcı

Kategoriler