0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından
Bacim gibi sevdigim arkadasimla surekli iletisim halindeydik farkli sehirlerdeyiz fakat sirrimiz hep birdi herseyimizi paylasirdik 

Gecenlerde k.v desine durum yapmis ama ne durum baya gomdermeli falan sadece yoruma nefesim kesildi yazmistim.zaten benimde esimin ailesiyle de sorunm vardi onu konustuk

Esi kizmis akrabalari durumu gordu diye 

Teli aldi bana arkadssin telinden yazdi ben x iste artik gorusmeyin gorusursenz ayriligin sebebi sen olun 

Falan filan 

Neye ugradigima sasirdim uzuldum en sevdigim en cok paylasum yaptigim dostumdu

Uzuldum ya adamin yaptigi terbiyesizlige 

5 Cevaplar

0 oy
(7,946 puan) tarafından
Cidden dünyada böyle s.alak insanlarin varolmasi midemi bulandiriyo yani eşi böyle olan arkadasla muhattap bile olunmaz bisey olsa senden bilir ahmak adam cahillikte sınır tanimayan embesill varliklar
(3,058 puan) tarafından
Valla moralim sifir cok cok.uzgunum en yakin sirdasimdi
-Reklam-
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Madem öyle hiç bulaşma konuşma da sonra bir şey olursa sebep olarak seni gösterirler aman aman 
(3,058 puan) tarafından
En yakin dostumdan da oldm oyle de zoruma gitti aynen hakkimizda hayirlisi budur
Bu zamane de sahici dostluk bulmustuk beraber gulup beraber agliyorduk birbirimize hic yanlisimiz olmadi
Liseden bu zamana  yani tek mutlu olsin da sorunu cozulsun de
(2,786 puan) tarafından
Yine seni bulur konuşursunuz emin ol eşini de ikna eder . Eşi bir anlık öfke ile yazmistir
(3,058 puan) tarafından
Benim bacim yoktu ama kankam vardi gercekten limseye aileme bile acamadigimi ona soylerdim.
Rabbim yuvasina huzur versin de
(2,786 puan) tarafından
Emin ol ki gerçek dostluklar bitmez
(3,058 puan) tarafından
Bende hic bitmicek en azindan dualarimda hep olacak
(2,786 puan) tarafından
Çok iyi bir arkadassin:)
(3,058 puan) tarafından
Oda oyleydi  artik buralarda daha sık takilirim
(2,786 puan) tarafından
Takıl kaos ortamı burası ahahah
(3,058 puan) tarafından
Hemde ne kaoss
0 oy
tarafından
Adam salaklık yaptı da sizde hiç arayıp sormayın sonra suçlu günah keçisi sen olursun
(3,058 puan) tarafından
Numarasini falan sildim arkadasimin
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Gerçek dostluklar birgün gene buluşuyor merak etme. 
(804 puan) tarafından
Sanmıyorum benim çocukluk arkadaşım 100 TL varsa 50 tlsini ona attığım can dostum vardı. Nikahima düğünüme kınama hiç birşeyime gelmedi. Sonra düğünden sonra birşey paylaştım üstüne alınmış engellemiş her yerden. Ocak gibi her yerden engeli kaldırmış geçenler de evlendi belki düğününe davet eder sandım etmedi hwksksks. Bence buluşmazlar
(2,940 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor demek ki  :)
(3,058 puan) tarafından
Demek ki o kisi sizi oyle gormemis
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Pardon da sürekli arkadaşınla ailelerinizin dedikodu yapması normal iyi bir durum değil dedikodunun her hali çok berbat eşi haklı ben de eşimin senin gibj bir arkadasi olmasını istemezdim dost dediğin yanlışa düştüğünde nefesim kesildi şeklinde cevap veren değil insanı hata yapmaktan alıkoyan yapınca da güzel telkinlerde bulunandir
(3,058 puan) tarafından
Yani o konuda yaptiginin hatali oldgunu soylemem gerekirdi o konuda bende pismanim
Dertlesme diyor7z yalniz ona dedikodu degil de
Her neyse tek.mutlu olsun da gerisi muhim degil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
31 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye culfa (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 435 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

410,031 soru

12,328,350 cevap

39,162 kullanıcı

Kategoriler

...