Ağlıyorum ya şuan seninle yüzyüze dertleşmek isterdim ağlıyorum resmen... Kaynanam da buraya dışardan gelin gelmiş hep yadırgayıp duruyor o da hayatım karardı burda demişti, eşim de farkında normal bir durum olmadığının şimdi kaynaanamın kaderini ucundan ben yaşıyorum. O bu eve gelin geldi ben şehir dışında yaşıyorum ama yılda toplam 20-30 gün kalıyoruz dayanılacak gibi değil 1-2 yıllık evliyim zaten. Kendim için demeye utandım , bebek doğunca bebeği mazeret ederek ilk defa söyleyebildim Eşime artık kalmaya dayanamadığımı söylemiştim. Sen git dedim beni elleme, bahaneler söyledi annem babam aile ayrı kaldı diye üzülür dedi, bir de torunlarını görememiş olacaklar iyilik yapayım diyorum bunları yaşıyorum. Daha önce pirelerdrn illallah ettim az daha yemin edecektiö gelmemeye bu sefer babam çok ilaçlama yapmış pire rahatsız etmedi tam dedim ki aslında bu kadar da kötü bir yer değil , başıma bu geldi bu gece ... Allahtan eşim anlayışlı hiç gitmemektense otelde kalırız gece falan demişti eğer dayanamazsan. Şimdi gün doğunca ona bunu hatırlatıcam. Hala sabah olmasını bekliyorum...;((( Eltim de yok keşke kaynım evlense biran önce de sesimiz daha gür çıksa, tek başıma kaldım şu ev demeye şahit arayan yerde.