0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamileyim ve evimin her yeri pis geliyor gözüme tiksiniyorum ne yapicam şaşırdım yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum her yerden midem bulanıyor yardım edin lütfennnn :(((

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizden değilde ailenden esjnden dostundan evini temizlemesi için yardım istesen
tarafından
Utanıyorum gelin evimi temizleyin demeye hemen biz neler gördük hemen yamulmayin muhabbetleri baslatiyolar
tarafından
Eşinden yardım iste kardeşin ablan yokmu
(9,618 puan) tarafından
Esmacım bu öyle bise değil ya yani aslında ev temiz ama heryer ona pis kokuyo gibi geliyo o bana da olmuştu,dolu dolu parfüm siselerimi bile çöpe attım pis kokuyo diye ama aslında öyle değildi bana öyle geliyodu cok değişik bi hal o durum
tarafından
Hah tamda bu yıkanırken şampuan leş kokuyo banyo yapamıyorum banyo :((
-Reklam-
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Yardımcı tutabilirsin
tarafından
Ah keşke imkanımız olsa
0 oy
tarafından
Zor bir süreç canım ama inşallah bir süre sonra geçecek. Sen ne kadar titiz olsan da bu sana böyle gibi gelecek maalesef bir süre.
tarafından
Çamaşır makinesinden çıkan camasirdan tiksiniyorum üstüme dolaptan elbise alamıyorum midem kalkiyo ağlamaklı oluyorum çok zordayım
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Cok zor bi durum Allah yardımcın olsun,muhtemelen dogum yapana kadar geçmez sen dua et doğumdan sonra düzel yoksa mahvolursun iyice 
tarafından
İki de çocuk var geride bakım istiyo aş istiyor kafayı yemek üzereyim
(9,618 puan) tarafından
Gelip yardım edebilicek kimse yok mu canım,insanın elinde değil böyle olmak gerçekten,bende yaşadım onu berbat bi durum,2. Hamileligim başında kaşık kaşık yoğurt yiyen 1 kase yogurda ekmek bandirip yiyen ben son 2 ayımda yoğurt ve ekmekten tiksindim 2 ay tek lokma ekmek yiyemedim eve yoğurt almiyoduk kokuyo diye başka yerde yediğim yogurtta bise yok ama evde yediğim eve aldığım yoğurt bozuk gibi kokuyodu ve o hissettigim kokuyu hem evde hem parfümlerimde hissettim parfümlerden iğrendim eşime koklatiyodum ona normal kokuyo ben kokluyodum midem ağzıma geliyodu
tarafından
Kız kimin kime ne faydası var ailem uzakta kocamın ailesi apartmanında oturuyroyz geçen eltim patates yemeği yapmış istedim bir tabak da dedi az yapmışım dedim tamam o zaman dedi yok vereyim dedim istemiyorum az yapmışsın siz yiyin sen gelde böyle insanlardan yardım iste bide az şikayet edince başlıyorlar rencide etmeye seninde canın ne az bilmem ne öyle diyolar
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kokudan tiksinmek çok zor mide bulantısı varsa bulantı hapı icebilirsin ama bu kokulara hassasiyet 5aya kadar geçmedi bende :(
tarafından
İlk çocuğumda da olmuştu kayinvalidemde kalmıştım ama o zaman yeni gelinim tek başıma şimdi iki çocukla evimi duzenimi bozup nereye yerleseyim offof
tarafından
Zaten ikinci hamilelik daha zor valla çocuk olunca :(
tarafından
Kız bu 3 ne ikisi Allah bana yardım etsin of offff
tarafından
Aboo bacım Rabbim sana büyük destekçi versin inşallah eşin yardımcı oluyor mu
tarafından
Oluyor da anca çocukları dışarı çıkartıyor o kadar ev işlerine karışmaz ev toplamak haricinde
tarafından
Olsun oda bişey sonuçta hiç elini sürmeyen var ♥️ annene gitsen kalsan arada belki olabilir bak
tarafından
Gitmek istiyorum da bakalım doktor son bir görsün de
0 oy
tarafından
Bakliyat koyduğum dolap kokardı burnuma helede kimyon kokusu iğrenç gelirdi. En ufak şeye bulanirdim biri oksurse burnunu çekse tiksinirdim üç ay kustum sonra düzeldi. Ayran içince bulantiya iyi geliyo da kokuyu nasıl halledersin bilmiyorum 
tarafından
Tiksinme var kokular neyse de bugün siyah renginden tiksindim mesela başörtümü örtcem midem kalkiyo saçma sapan şeyler işte
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Benim de öyleydi kendim bile korkuyordum  :) sabır geçecek ins benim 14 de geçmişti 
tarafından
İnşallah tez vakitte benimkide geçer yoksa zehir olcak gene bu gebelikler bana
0 oy
(56 puan) tarafından
Bende böyleydim birşey görmemek için göz bandı kullanıyordum. Hamilelik çok tuhaf ya. Tezgaha sıçrayan su midemi bulandırıyordu. Zofer kullandım ben uzun süre. Yine bulantı oluyordu ama kusma sayım azalıyordu en azından. Doktorunuza danışın bir
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Ah bilmez miyim neler çektim en son güneşin kokusunu aldığımı fark ettim yazın tam ortasında kiyafetlerimi dışarıdan alıyordum güneş kokusu beni mahvediyordu
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Bu dönemsel bişey canım benim de ilk 2-3 ayım böyle geçti eşimden tiksiniyodum. Nefesi kokusu yanımda duruşu bile cinnet getiriyordu :D 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 383 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir5 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 222 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.