+1 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,110 puan) tarafından
Kizim 3 yasinda 1 ay once okadar kotu oksuruk krizlerz vardiki hele bir gece gercekten ben uyuyamadim internette girmedigim cozum sayfasi kalmadi evde olmayan malzemeler cozumde vardi o gece cok kotu oldm bi sitede yesilcay diyodu evde yesilcay vardi kalktm yesilcay yaptm 1 bardak ictim inanirmisiniz direk o gece kesti krizi defalarca kalkip su ictm yaadan once normal cay ictm sicak iyi gelir diy3 yok cok kotu geceydi yesilcay benim krizimi gecirdi kizima o gece iciremezdim iyce huysuzlanirdi yarini yine kendime yesilcay yaptm birazda amineyi kandirdim yatmadan once icirdim gercekten o gece oda bende cok rahat yattik suan hasta degiliz sukur

BELKI SUAN BIRININ KRIZINE IYI GELIR DIYE PAYLASIYORUM❤

1 cevap

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Kız çocuk kilo verir yeşil çayla 
(2,110 puan) tarafından
Insallah canim benim ❤❤❤ camlarim bitti yagmur yagmazsa bu camlar bana 1 ay kadar gidet ☺
(8,028 puan) tarafından
Evet ya. Yağmur yağa yağa benimkiler de mahfolmuş. Bir de ben daha yakın silmiştim. Şimdi tekrar sildim mecbur. Aman bu sefer biraz yalapşap oldu ama. Çok özenmedim
(2,110 puan) tarafından
Ben insaat olan taraf haric dger camlari gecen hafta silmstm 1 hafta boyunca hep yagdi sildigime bin pisman oldum
(8,028 puan) tarafından
Felaket ya. Rabbim bereketini afetsiz versin de, biz silmeye razı olalım
(2,110 puan) tarafından
Aminnnn canim aminnnn❤
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
0 oy
14 cevap 324 göst.

404,615 soru

12,120,989 cevap

36,476 kullanıcı

...