+1 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,110 puan) tarafından
Kizim 3 yasinda 1 ay once okadar kotu oksuruk krizlerz vardiki hele bir gece gercekten ben uyuyamadim internette girmedigim cozum sayfasi kalmadi evde olmayan malzemeler cozumde vardi o gece cok kotu oldm bi sitede yesilcay diyodu evde yesilcay vardi kalktm yesilcay yaptm 1 bardak ictim inanirmisiniz direk o gece kesti krizi defalarca kalkip su ictm yaadan once normal cay ictm sicak iyi gelir diy3 yok cok kotu geceydi yesilcay benim krizimi gecirdi kizima o gece iciremezdim iyce huysuzlanirdi yarini yine kendime yesilcay yaptm birazda amineyi kandirdim yatmadan once icirdim gercekten o gece oda bende cok rahat yattik suan hasta degiliz sukur

BELKI SUAN BIRININ KRIZINE IYI GELIR DIYE PAYLASIYORUM❤

1 cevap

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Kız çocuk kilo verir yeşil çayla 
(2,110 puan) tarafından
Kiz sanki ona 1 kupami icirdim tas patlasin 2 yemek kasigi kadar icirmisimdir ☺ hemde hergun icirmedmki krizli zamanimzda icirdim Allah canini almasin☺☺
(8,028 puan) tarafından
Ay aman ne bileyim kız. Bugün deterjanlarla boğuşunca kafam güzel :D
(2,110 puan) tarafından
☺☺☺ bugun deterjanla ugrasmayan yoktur heralde valla evin tum camlarni sildim elimin ust yerlerinde bikac yer parcalanms ya ❤
(8,028 puan) tarafından
Kız ne yaptın kendini parçalayacak kadar :D
(2,110 puan) tarafından
Amannn karsimizda insaat var yakin mesafemz baya adamlar var diye 3 aydir adam gbi cami silemiyodum bide surekli yagmur yagiyodu o 2 cam baya pisti dgerlerni surekli sliodmda onlari temzlerken buyuk ihtimal kenarlara carpti elim biyandan cam biyandan amine derken oldu heralde ☺
(8,028 puan) tarafından
Çocuklarla zor oluyor hakikaten. Ben de ilk defa gözünün önünde silerken denk geldim. Anne bu bezle de ben sileceğim demeye başladı benim İnci tanem.  Sonra hemen indim. Kocamı çağırdım yanına al İnciyi diye. Ama sildikten sonra hemen kapattım camları. İçime bir korku geldi Allah korusun öyle sorunca
(2,110 puan) tarafından
Ben veriyorum bez petekleri sil kapiyi sil orayi sil burayi sil diye soyluyorum arada delirtsede bitiyo is oyle boyle ☺
(8,028 puan) tarafından
Kız dışarıyı siliyordum ben de yapacağım diye onu diyor. Yoksa ben de hep veriyorum bezi beraber yapıyoruz
(2,110 puan) tarafından
Ayy Allah korusunnn benimkide bana anne dikkat et dusersin dediii oyy agzini yedigimmmm ☺
(8,028 puan) tarafından
Aman sen de dikkat et ya. Kız bu arada şaka bir yana teşekkür ederim tavsiye için. İnşaAllah gerek kalmaz da denemek de nasip olmaz :)
(2,110 puan) tarafından
Insallah canim benim ❤❤❤ camlarim bitti yagmur yagmazsa bu camlar bana 1 ay kadar gidet ☺
(8,028 puan) tarafından
Evet ya. Yağmur yağa yağa benimkiler de mahfolmuş. Bir de ben daha yakın silmiştim. Şimdi tekrar sildim mecbur. Aman bu sefer biraz yalapşap oldu ama. Çok özenmedim
(2,110 puan) tarafından
Ben insaat olan taraf haric dger camlari gecen hafta silmstm 1 hafta boyunca hep yagdi sildigime bin pisman oldum
(8,028 puan) tarafından
Felaket ya. Rabbim bereketini afetsiz versin de, biz silmeye razı olalım
(2,110 puan) tarafından
Aminnnn canim aminnnn❤
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
0 oy
14 cevap 325 göst.

404,645 soru

12,121,722 cevap

36,476 kullanıcı

...