0 oy
361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (544 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 2 haftalık bugün üstünü değiştirirken acıktı ağlamaya başladı krize gircek gibi zor susturdum eşimde yeter diye kızdı bende dedim rahatsız oluyorsan kalk git başka odaya diye bağırdım kayınvalidemde yanimizdaydi zoruna gitti eşimin. Ben çocuğu aldım diğer odaya geçtim eşimde dışarı çıktı. Çok mu abarttım yoksa haklımıyım bu durum beni gerçekten üzdü.

7 Cevaplar

+2 oy
(26,267 puan) tarafından
Çocuğun ağlamasına kıyamıyor olmak başka bir şey tahammül edemiyor olmak başka bir şey ama üçüncü kişilerin yanında eşinizin gururunu incitmeyin size yapılmasını istemeyeceğiniz şeyleri de eşinize yapmayın 
(15,189 puan) tarafından
içimden geçen+
(544 puan) tarafından
Kıyamadığı için mi dedi yoksa tahamül edemediği için mi bilmiyorum evet annesinin yanında bagirmam hoş olmadı ama o an gerçekten kötü hissettim kendimi
-Reklam-
0 oy
tarafından
2haftalik bebek yeterken mi anlar ne ***** insanlar var tahammül edemiyor ağlama sesine ne diye çocuk yapmaya kalkışıyor 
(544 puan) tarafından
Haklısın bacım
0 oy
tarafından
Haklısın. Rahatsız oluyorsa o çocuğu yapmayacak ve anasının yanında haddini bilecek. 
(544 puan) tarafından
Bende şaşırdım gerçekten
0 oy
tarafından
İki haftalıkken tahammül edemiyorsa diş zamanı ve sendromlarda ne yapacak acaba .annesinin yanında o sana yeter artık diyorsa seni küçük düşüruyirsa sen de ona annesinin yanında öyle davranabilirsin.cikip gideceğine sana yardım etsin lohusasin sen.
(544 puan) tarafından
Bide bizim lohusalıkları anlasalar keşke
tarafından
Nerdeee yavrum Allah kolaylık versin ya konuşup anlasın yada konuşmayın öylede hayat zor olur.oturup konuşmak orta yolu bulmak bunları bı deneyin olmassa ikinci plan
(544 puan) tarafından
Halının altına süpürülüyo bizde malesef
tarafından
Allah yardımcın olsun.Allah bı çıkış yolu göstersin sana
0 oy
tarafından
Yani siz de çocuğu bilerek ağlatmıyorsunuz sonuçta. Çok bilen eşler de otursun kendi sustursun o zaman çocuğu. Tabi yanınızda birinin olması hoş olmamış ama sizin de psikolojinizi anlamaları lazım. Lohusasınız. 
(544 puan) tarafından
Keşke anlasalar
0 oy
(4,874 puan) tarafından
O da demesin anasinin yaninda yeter diye iki haftada sesten mi bıkmış laf soyleyen laf işitir bu isler boyle. Cocuguna kiyamiyosa da kalksın sana yardim etsin babanin evinden mi getirdin cocugu. İki haftalik lohusa kadinsin bide.
(544 puan) tarafından
Konuşmuyorum zaten anlasın hatasını
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Yemin ederim analık babalık ehliyeti olmalı. 
(544 puan) tarafından
Kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 708 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 409 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.
27 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bahar ercan (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 562 göst.
28 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde NisaSultan'ınannişi♡ (295 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,015 soru

24,379,685 cevap

348,629 kullanıcı

...