0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından

Sorum yukarı da:)

36 Cevaplar

+1 oy
(134,287 puan) tarafından
ikiside baska guzel ama evliyken baba evine gidip totoyu kanepeye atip ayaklari havaka kaldirip meyve yemeside bi baska bee sjsjsjs 
iste o yok bende ama oglan kardes var oda yapar yapiyo herseyi ☺️☺️☺️
(4,910 puan) tarafından
3 kız kardeşi olan ben anne evinde ayaklar havada :))
ooh mis dimi ☺️
(4,910 puan) tarafından
Aynen valla, kötü yanı kılo cok alıyorum burda:D
(51,725 puan) tarafından
tek kizim bende oyleyim bu yasa geldim hala uzanir yatarim babamin yanında da ☺️
-Reklam-
+1 oy
(1,335 puan) tarafından
Kesinlikle bekarlık 
+1 oy
(1,136 puan) tarafından
En az 25 yaşa kadar bekarlık sonra evlilik bence 
+1 oy
(2,865 puan) tarafından
Kesinlikle evlilik diyorum çünkü eşini seviyorum sevgililik de değerlerimize aykırı. Sevgililik sürecinde huzurlu olamazdık çok uzun sürdü aranızda hep gerginlik oluyordu. Evlendik bir çoğu çözüldü çok şükür 
+1 oy
tarafından
Bayagi geç evlendim bekarken de çok rahattım evlenincede çok rahatım 
(997 puan) tarafından
+1 :D evlenince çok daha rahat bir hayata başladım
tarafından
Gece geç geldin diyen yok :))
(997 puan) tarafından
Geçen bende eşime onu diyorum dışarı çıkıyorduk dakka başı arıyordu neredesiniz diye sonra gece 2de geldik eve dedim bekarken 50 kere ararlardı oh dedim kafam rahat:D
tarafından
Aynen oyle kocamla simdi kacta girersen gir  eve :)))
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Ya soru mu buuu soru muuuu TABİİ Kİ BEKARLIK evliliğin fragmanını izletselerdi arkama bakmadan kaçardım kız 
tarafından
Bu nasıl bir pişmanlık kız :D ahahah
tarafından
Sanırım bende sjjs
0 oy
(193 puan) tarafından
Bekarlık sultanlık 
0 oy
tarafından
Duruma göre değişir ve güzelim babanın evindeki rahat koca evimde tabiki yok babamın evinde canım isterse bi işin ucundan tutuyorum bi kap yemek yapiyodum istemese yapmiyodum kocanın evinde yapmiyosun es sorumlulugu ev sorumluluğu çocuk sorumluluğu e bi tek eşle değil kaynana kayınbaba var bu yönden bekarlık diyim ama kocamın evindeki rahatta hiç bi yerde yok gecenin 3ucunde dışarı cikiyorum ve ailemden izin almak zorunda değilim sevidigim sevildigim bi evliliğim var elhamdülillah 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Evliliğim çoğu zaman problemli geçse de evlilik diyorum ben bekarken de çok rahattim annem babam çok iyilerdir iyide gecinirdik ama evlilik çok başka ya 
0 oy
tarafından
Acısıyla tatlısıyla evlilik ömrünün sonuna kadar yalniz yaşayamazsın yaşlandigin zman ila bir omuz ararsın yaslanmak için 
0 oy
tarafından
Evlenmek güzel. Bir yuvanin olması, çocuğunun olması fakat çok zor ve sorumluluk isteyen bir şey. Herkes evliliği ve çocuğu kaldiramaz
0 oy
(2,940 puan) tarafından

Bekarlık dicem ama kızıma ihanet gibi geliyor :D

0 oy
tarafından
Ay deli misin tabi ki bekarlık :) :) 
0 oy
(13,263 puan) tarafından
Sırf evlenmek için evlenilmez. Herkesten koca olmaz. Kafana göre koca varsa evlilikte cenneti yaşarsın öbür türlü eziyet. Berbat bir kocam olacağına hiç olmasın. Yani tamamen eşe bağlı, birbirimizle olan uyuma bağlı. Görümcem etraftaki kötü hikâyeleri duydukça hayatta evlenmem diyor. Güzel işi de var kafası da rahat. 
0 oy
(5,461 puan) tarafından
Ehline gelirsen evlilik cok guzel birsey rabbim iyi insanlarla karsilastirsın :) 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Bekarligimda cok şükür iyi güzel geçti ama tabiki evlilik 
0 oy
tarafından
Bekarlık. Hatta mümkünse çalışan bir bekar olarak kalmayı isterdim 
0 oy
(18,260 puan) tarafından
Evlilik bence bu kadar güzel bir şeyi ( oğlumu)) ben tek başıma yapamazdım. Sevgi ve anlayış sahibi bir eşe sahip olunca evlilik güzel şey oluyor 
0 oy
tarafından
Bekarlık sultanlık derlerdi inanmazdım hakikaten doğruymuş evlilik ne kadar Altan alsan bile olmuyor Hele ki kıt bi eş varsa o evlilik resmen imtihanın en zoru 

EĞER BEKAR BI BACİ BU YAZİMİ GÖRÜYORSA EVLILIGI UZUNCA BI SÜRE DUSUNSUN OYLE KARAR VERSIN CICIM AYI BITINCE ERKEKLER ORTAYA CIKIYOR AILESININ YANINDA ORTAYA CIKIYOR AILESIYLE BIRLIKTE PLAN YAPINCA SENDE HAYIR DIYINCE ORTAYA CIKIYOR KISACASI BI ERKEKLE EVLILIK DUSUNUYORSANIZ HERSEYI GOZ ONUNE ALIN ONU AILESININ YANINDA HAL HAREKETLERINI TAVIRLARINI IZLEYIN BAZI SEYLERE HAYIR DIYIN EGER ZORLUYORSA BIRAKIN YOK SENI ANLAMAYA CALISIYORSA HA O ERKEK TAM EVLENMELIK ILLA DEDIGIM DEDIK ISTEDIGIMI YAP ET DIYEN AILESININ ETEGINDEN CIKMAYAN AILESINE SOZ GECIRMEYEN ERKEKTEN ASLA BI P.K OLMAZ GERCEKTEN HIC OLMAZ DENENMIS VE ONAYLANMISTIR 
(997 puan) tarafından
:D yoruma bak hele ya ahahahaha bence o kişiden kişiye değişebilir 12 senedir cicim ayımız geçmediii
tarafından
Valla cogu erkek kıt oluyor hemde öyle böyle bir tane bende var bu bayramıda zehir zıkkım etti
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Bekarlık tabıkıde 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,334 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 600 göst.
11 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 568 göst.