0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya benım annem ya eşimin annesı onlarda degılsem arayıp darlamaya baslıyorlar, kendı annem cocugum konusunda o kadar mudahalecı ki anlatamam, kızıma 10da yatalım dıyorum annem gelmış yatmayalım dil cıkar anneye dıyor sureklı dalga gecer gıbı bır tavrı var, anne yapma lutfen sımarıyor dıyorum sus sus konusma dıyor, kayınvalıdem takmış kızım bezı bırakamadı dıye yok kaka yapmazsan poponu bocekler yer yok egıl yapalım ne munasebet anne dedım, cocuk bu bez muhabbetıne makat catlagı oldu asla bu konuları konusmayın, cocugumla yatamıyorum ya kayınvalıdem yatırıcam dıye goturup yanında yatıyor ozluyordur anlıyorum ama bır gelıp gozde ben bugun duru ile yatayım dıye sorulmaz mı, annem kayınvalıdemden beter yıne kayınvalıdem benden bıraz cekınıyor, annem her konuda zıtlasıyor kalp kırmayayım dıyorum ama ben çatlıcam orta yerımden

12 Cevaplar

+1 oy
(1,272 puan) tarafından
Benim kayinvalide kayinbaba 20 gun geldi kaldi kayinbaba sigara iciyo kasigiyla ogluma yemek yediriyo soguk soda cay kahve kola iciriyo oglum ozamn 1 yasindaydi cocuga yedirmedigi bisey kalmadi cikolata yediriyo  verme diyoruz tinlamiyor beni esim soyluyo yind umursamiyor 20 gun bana 20 asir gibi geldi  gercekten yzak yasamak gibisi varmi
tarafından
Benım kayınvalıdem de oyle dondurmasını cocuga yalatıyo agzında curuk dıs var kusucam kac kere yapma anne dıyorum gapma annem desen agzından opuyo cocugumu
-Reklam-
0 oy
(2,640 puan) tarafından
İşin zor ama iyi ki uzaktasın:) Allah yardımcın olsun 
tarafından
Cok sukur cokk esım hep derdı gurbetteyız dıye uzulme boylesı daha ıyıymıs
0 oy
(26,164 puan) tarafından
Tek olmadığıma sevindim eşim memleketime gidelim diyor ablam deli misin annemlere yakın git diyor kayınvalidemler bizim yanımıza gelmek istiyor bana kalsa çocuğu da alıp ülke değiştirsem yeridir :) herkes her şeye karışıyor bense hiç bir şeye karışırsın istemiyorum cinnet geçiriyorum resmen
tarafından
Cok sukur gercekten uzakta olmak nimet ya hele tek torun olunca delırdıler ıyıce
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun biraz sert cikiş benim sozumun ustund kimse soz diyemiyo mesela yirtarim valla:))
tarafından
Bende cok sertımdır ama her zaman goremıyorlar dıye susayım dıyorum hadı kalpler kırılmasın
0 oy
(1,190 puan) tarafından
Çocuğun kaç yasindaki
tarafından
3 olcak eylulde
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Annem tarafı değil de kayinvalidem istiyor ki hergun orda olalım. Aylarca onlarda kalsam evine git demez. Evet beni çok seviyor ama eşimle yalnız kalmak istiyorum anlamıyorlar biz yeni evliyiz bı de.
tarafından
Benımki de oyle ıstıyor ama daha cok ıster, hıc de kalamam orda
(1,155 puan) tarafından
Neyseki hamile kaldım sık sık lavaboya çıktığım için eşim artık kolay kolay götürmüyor:)
0 oy
tarafından
Uzaklik kadar muazzam bi sey yok kafalarina gore her seyi denemek istiyorlar torunlarinda benim k.v benim olmadigim an firsat kollayip şeker verdi cocuguma cocuk alisti simdi deli oluyorum annem desen almis gitmis komsuya aklim cikti benim oglum hareketli merdivenden oradan buradan düşse annemin ruhu duymaz artik izinlerde bile cok gitmek istemiyorum cocukla aile yani rezillik gercekten
tarafından
Ya bızı hıce sayıyorlar ya ona delı oluyprum sankı cocugu buyuten bız degılız kuslar buyuttu
0 oy
(54,492 puan) tarafından
sorma çocuk gerçekten kaos yaratiyo. belcikadan halamlar geldi uc kuzenimde var takmislar abim küçük halam annem cok müdahale ediyormus simarik olacakmis( bende sansli buyuduk her istediğim oldu babam daha cok simartirdi halam ne istesem alirdi) 

balon istedi avm de ben aldirmadim abim almis olay oldu vay efendim niye benim hayir dedigimde abim almis 

gölde senlikler vardi gittik ee ben izin vermedim kuzenim ata bindirdi kiyamadi ☺️  gercekten tek cocuk bakmak en guzeli zor ama.kafa rahat 
tarafından
Zor ama en guzelı aman bazen dıyroum keske bırılerı olsa da bıraksam duruyu bıraz yurusem kafamı dınlesem, tovbeeee bır daha dersem ya
0 oy
(8,225 puan) tarafından
Genelde fark ediyorum da zaten anlaşamayanlar daha da uzakta oluyorlar. Yani Rabbim bir şekilde gurbet yaşamı veriyor
tarafından
Allaha cok sukur gercekten ıyıkı boyle olmus
(8,225 puan) tarafından
Anlaşamayanlar yazmışım da. Anlaşamayacakları hemen hemen belli olanlar diyecektim. Yani bunu lütfen yanlış anlama ama çevremde de denk geldiğim bu şekilde
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Kırman gerekiyorsa kıracaksın bazı insanlar bundan anlıyor canım
tarafından
Ahh ıste esımın hatırı olmasa neler yapucam da yapamıyorum
(7,447 puan) tarafından
Valla gerekiyorsa yapcan canım
0 oy
tarafından
Bayramın 1. Gününden beri aynı durumdayım artık gerçekten laf anlatmaktan hayır olmaz demekten yıldım anneme ama annem huyundan bir türlü vazgeçmedi:) 
tarafından
Cocuga jelıbon almıs 2-3 tane ver anne dıyorum koymus kaseye cocugun agzında 10 tame var cıldırılmaz mı ya
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Bacım bende uzakta olmaya sevinirim bazen çünkü torun diye çok şımartıyorlar bu sefer huyu değişiyor eve gelince Toparlayana kadar canım çıkıyor geçen babam geldiğinde bi ton bisküvi vs yedirdi bide aldı benden markete kendi götürdü neye elini atsa almış gitmişler parkta yemişler dede torun alıştırma baba ben vermiyorum diyincede torunuma bisküvi almışım çok mu diyo aman anlatıncada hemen darılıyolar kaynanamla kayınbabam biz köye gidicez diyince dolaba tıka basa abur cubur dolduruyor benim oğlanda biliyor koşa koşa o dolabı açıyo yemeden kesiliyor abur cubur yiicem diye 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 758 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 443 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 696 göst.
5 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 572 göst.
26 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sev (368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,322 soru

24,370,183 cevap

347,966 kullanıcı

...