0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bizim köyde ki son günümüz hem üzülüyorum hem seviniyorum eşimle bayram boyu ayrıydık çalışmak zorunda olduğu için kavusacagimdan çok mutluyum ama köy den sehre ineceğim için üzüldüm :) bu gün son güne şerefine kekik topladık ♥️

image

13 Cevaplar

0 oy
(1,080 puan) tarafından
Şimdi ne güzel kokuyordur ☺️
tarafından
Tandır :)
(1,080 puan) tarafından
Köy havası çok guz l oluyor ya.. ☺️
tarafından
Evet bebegimde çok sevdi köyü resmen uyku düzeni oluşmuştu şimdi gidicez yine aynı karaduzene donucez :')
(1,080 puan) tarafından
Allah yardımcıniz olsun ☺️
tarafından
Teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(14,559 puan) tarafından

Mis gibi organik kekik :)

Bizim de yan blok da karı koca kavga ediyor buradaki meseleler kvalide görümce tartışması :)

tarafından
Zor konular sukur ki böyle konularım yok valla :)
(14,559 puan) tarafından
Bende eşime dedim şükür böyle konularımız yok diye :)
0 oy
tarafından
Ay masallah kekikler cicek acmamis hala :) 
tarafından
Ben pek anlamıyorum ama bizimkiler her zaman toplar böyle:)
0 oy
(13,660 puan) tarafından
kolay gelsin canım

kiz uyuyo rahatsızdı  bayram ilk günden beri kaynanam da kalıyorum görümcem yemek yaptı yedık ustune soda içiyorum
tarafından
Tesekkur edrim ♥️Ne güzel eşiniz ailesi ne iyi  :) geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Bende post açtım yıkanabilir bebek bezleri ile ilgili gelen cevaplara bakıyorum ☺️
tarafından
Eskiden de annemlerin alt bezlerini ananemler yıkar assay giydirirmis :) ama iste yeni nesil olarak hem kolay hem de daha hijyen olarak biz kullan at bezi tercih ediyoruz ama tercihler değişebilir elbet öyle yapın:)
tarafından
Evet kayınvalidem de bahsediyor eskiden hazir bez almaya paramız yoktu mecburen yıkanan bezlerden kullaniyoduk ama çok zahmetliydi diyor. Bide 10 tane çocuk düşün ☺️
tarafından
Ayy valla ne zor yemin ediyorum eskilerin canını yiyim
tarafından
Hemde nasıl çok zorluk çekmişler ama şimdi hep acısı çıkıyor işte bir sürü hastalık var vücutlarında Allah yardım etsin.
tarafından
Benim ananem de yok şükür onalrda yokluktan değilde yokmuş böyle bezler ondan ağa çocukları ananem de dedem de ama iste eskinin zorluğu var böyle pratik şeyler ellerinin altında değilmiş sanlsiyiz
0 oy
(6,670 puan) tarafından

Ohhh mis gibi kekik kokmustur ev ☺️

Bende kızı uyutup bi kahve içeceğim 
tarafından
Benimkinde iştah da yok artık valla şükredecek güzel şeylerin varmis kız devam et :D
(6,670 puan) tarafından
Ne guzl yemesi kız zorlamayla anca adam akıllı oturup yemeğini yiyen çocuk daha görmedim ben
tarafından
Benim ki 6 aylık sen finnish çizgisine gidiyon  ben ne yapam  ne yapaaaaağğğm :D :')
(6,670 puan) tarafından
Ayyy dur kız seninki yeni alışıyor daha ek gıdaya belki sever azar azar ver herşeyden bal süt  hariç

İnşallah senin yüzün güler sjsjsj
tarafından
Veriyoruz herşeyden azar azar ama ben daha çok ona organik şeyler getirtiyorum  bie ton para döküyorum beyefendinin damak tadını bulmaya çalışıyoruz:D amin amin insallah:D
0 oy
(9,271 puan) tarafından
Beynimin içi ağrıyor 
tarafından
Nasıl geçti görüşmen kısa miydi anlyassizlardan dolayı
(9,271 puan) tarafından
Amcası 5 dakika konuştu fotoğraf çektirdi çıkıyordu bırakmadılar gardiyanlar.oda arkaya geçti beklediğim gibi anlayışsız cikmadi
tarafından
Aaa iyi bari güzel şeylerde olmuş
(9,271 puan) tarafından
Husosda gitti bugün babasına baya iyiydi
tarafından
Yaaaa ne kadar duyguludur  ben olsam ağlardım surda eşimle bayram da ayrı kaldık dün görüntülü aradı benim oğlan babasına bir tepki veriyor bir konuşmaya çalışıyor hayretler içerisinde kaldım gözlerimden ister istemez yaş indi sizi hiç düşünemiyorum bile Allah ım sabrınızı versin gün yüzüne ciksrsin yavrunun senin yüzünü ne zaman biticek bu peki belli mi
0 oy
(8,028 puan) tarafından

Miss gibi kokar şimdi <3

tarafından
Valla öyle annemle babam diyor ellerimizi yıkamasak mi toplarken elleri de mia gibi kokmuş:)
(8,028 puan) tarafından
Oh mis gibi.ben annemin babamın ellerini öpmeyi çok severim
tarafından
Onların opulmesin de kimin öpülsun demi :)♥️
(8,028 puan) tarafından
Evet kesinlikle. Allah annem babam kardeşlerimden razı olsun ❣️❣️❣️
tarafından
Amin insallah ♥️
0 oy
tarafından
Bayramın 1. Gününden beri annemlerdeyiz bende yarın dönücem diye üzülüyorum böyle rahattı hazır yemek çocuk zaten el üstünde çokta özlemiştim :(
tarafından
Ben de çok rahattım burda bebisi biri alıp biri kapıyordu şimdi doncez annem babam çalışmaya başlayacak biz evde yalnız kalacaz birde burda bahçeye çıkıyorduk site hayatına dönüş zor olucak :( ama babamızdan baya uzak kaldık o yüzden gitmekte istiyorum :)
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Ya ellerinize sağlık nasıl güzel kokuyordur o simdi :))) bebeleri uyuttum siftiniyorum bende 
tarafından
Valla mis gibi kokuyor:) bende çok zor uyuttum diş zorluyor elim ayağım dolanıyor neyseki ailem yanımda sukurler olsun yoksa halim hal değilmiş
0 oy
tarafından
Mega piton yaratığa karşı izliyorum ana öyle bir efekt yapmislarki aşırı derece sacmalamislar ahahshs 
tarafından
Hiç izlemedim köy yerinde tv miz de yok zaten bdbdbd açıp bakardım merak ettim bdbsb
tarafından
Kanal d çıkmış saçmalamakta üst sınır aşmişlar o derece yilan adamı boğuyor ama adam yerde ahshahah
tarafından
Wi-fi olduğu an bu yorumu unutmayıp bakıcam valla :D
tarafından
Hahhah bol bol kahkaha atarsın net diyeyim sana :))
0 oy
tarafından
Kekiği nasıl toz hale getiriyorsun canım kaynanam banada yollamıştı öyle duruyor elimde ovdum elime battı açıyordu ellerim olmadı yani yapamadım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 315 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 409 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 279 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 400 göst.